Biraz boğazınızdan kısın, BuzParmak yiyin mesela
Dondurmacı amca daha ucuz.Anladım şimdi. Yalnız küçükken hatırlıyorum, bu fiyatlar hiç bu kadar değildi. Şu anki fiyatların durumuna üzülüyorum açıkçası.
Ve en azından dondurma satıyor.
Ben birkaç kere kutu dondurması dan almıştım, evdekiler beğenmişti. Daha geçen sene kutusu 20 liraydı, şimdi 50 lira olmuş.
Magnum 50'ye de gördüm ben. Her yıl zam yapıyorlar. Hatta her 6 ay bile denilebilir. 6 ayda bir ürünlere zam geliyor. Bazılarıysa haftada bir.1 TL'ye aldığımız classicler 15 TL olmuş. Bu fiyatlar gerçekten normal değil. Magnum 40 TL.
Eki Görüntüle 24291
Seneye 100 olur artıkBen birkaç kere kutu dondurması dan almıştım, evdekiler beğenmişti. Daha geçen sene kutusu 20 liraydı, şimdi 50 lira olmuş.
Bizim Maraş usulü varken bu Algida'nın çöp içeriğiyle memleketimizde bu kadar tutunması da herhalde memleketin genel zeka seviyesiyle alakalı. Bu tatlandırılmış buzların fiyatının bile konuşulması saçma, 1 lirayken de yemiyordum şimdi de yemem.
Ve çok iyi hatırlıyorum, o 2.5 TL olduğu zamanlarda Magnum pahalı gelirdi. Bazen pahalı diye her zaman Magnum değil arada daha ucuz dondurmaları alırdık.İlkokula giderken Magnum 2,5 TL’ydi. Nereden nereye gelmişiz…