Evde Algida dolabı varsa tabi çarşıya kadar yürüme ye gitsin. Okulda da tatlı krizine girersin mazallah. Biz genelde dondurmayı alıp dondurucuya atıyoruz, arada bir de çıkarıp yiyoruz öyle aniden krize girme huylarimiz yok. Öyle bir durum varsa tabi marka, model aramaya da gelmez Allah korusun.Maraş dondurması ha diye her yerde yok. Evde canım dondurma çekti veya okulda çekti çarşıdan Maraş usulü mu almaya gideceğim
?
Detaylar
Kim cevapladı?Evde Algida dolabı varsa tabi çarşıya kadar yürüme ye gitsin. Okulda da tatlı krizine girersin mazallah. Biz genelde dondurmayı alıp dondurucuya atıyoruz, arada bir de çıkarıp yiyoruz öyle aniden krize girme huylarimiz yok. Öyle bir durum varsa tabi marka, model aramaya da gelmez Allah korusun.
Koneko Toujou
Üstün
1 TL'ye aldığımız classicler 15 TL olmuş. Bu fiyatlar gerçekten normal değil. Magnum 40 TL.
Eki Görüntüle 24291
Bu sene de buz kemirmeye devam edeceğim gibi duruyor.
- Makaleler
- 1
Fiyatlar ağlamalık, 3 sene önce okul çıkışı gider 5 liraya alırdım Frigola'yı. Hatta geçin 3 seneyi geçen senenin başında 8 liraydı bizim okulda 
Ayrıca başta Magnum olmak üzere de tadı kötü genelde, şu an içlerinde tadı iyi bir tek Frigola ile Nogger var.
Ayrıca başta Magnum olmak üzere de tadı kötü genelde, şu an içlerinde tadı iyi bir tek Frigola ile Nogger var.
Magnum yiyorum genelde diğerleri kötü geliyor tadı yok gibi geliyor. Arada Twister yiyorum mavili olanını.1 TL'ye aldığımız classicler 15 TL olmuş. Bu fiyatlar gerçekten normal değil. Magnum 40 TL.
Eki Görüntüle 24291
Gayet normal fiyatlar?1 TL'ye aldığımız classicler 15 TL olmuş. Bu fiyatlar gerçekten normal değil. Magnum 40 TL.
Eki Görüntüle 24291
Çoğu firma fiyatları orijinal yapıp tepki yemek yerine az zam yapıp kaliteyi bozuyor. Pepsi, Coca-Cola mesela. Tatları o kadar iğrenç ki artık. Algida'da aynı politikayı izliyor. KFC, Burger King, Mc Donalds gibi işletmelerde aynı.