SHERLOCKED 65

Üstün
YouTube Music'i açıyorum, keşfete giriyorum, bir de ne göreyim? Bana özel hiçbir şey yok. En çok dinlenenleri dinlemek istesem araştırırım zaten. Veya moodunuza göre müzik seçin diyor, Allah Allah? Ne kadar mantıklı bir öneri yaptın sen öyle? Akşam akşam sinirimi bozdular yemin ederim.

Yanlis anlamayin ama sacma bir elestiri olmus. Bir zahmet bir sure manuel olarak kullanin, hosunuza gidenlere begeni atin, gitmeyenlere diss atin. Bir sure sonra gayet iyi bir hale geliyor.

Cok uzun bir suredir YouTube Music kullanan birisi olarak algoritmasindan son derece memnunum, gayet de tam istedigim gibi muzikler cikartiyor karsima.

İşte bu yüzden müzikleri beğeniyoruz, dinliyoruz sonra algoritma yavaş yavaş yerine oturuyor...

Olmuyor. Keşfette bana dair hiçbir şey yok. Ben de müzik beğeniyorum, hatta oynatma listelerim yok. Dinlediğim her şeyi beğendiğim listesine atıyorum.

Yanlış anlamayin ama saçma bir elestiri olmus. Bir zahmet bir sure manuel olarak kullanin, hosunuza gidenlere begeni atin, gitmeyenlere diss atin. Bir sure sonra gayet iyi bir hale geliyor.

Cok uzun bir suredir YouTube Music kullanan birisi olarak algoritmasindan son derece memnunum, gayet de tam istedigim gibi muzikler cikartiyor karsima.

Saçma bir eleştiri değil sizin benim YouTube Music'i ilk kez kullandığımı düşünmeniz saçma. Ben de çok uzun zamandır kullanıyorum ama keşfettte "bana özel" gibi bir şey olmaması büyük bir eksik.

Benim bahsettiğim müzik dinlerken kötü müzik önermesi değil. Spotify'da haftalık öneriler varken YouTube'da hiçbir karşılığının olmaması.

Benim anasayfamda hep önceden izlediğim videolar ve dinlediğim müzikler var. Anlamadım ki, ben de mi sıkıntı? Eskiden öneri yapardı, güncel trendleri gösterirdi.

Hem YT hem Music bu arada ikisi de ben de şu an böyle durum.

Olmuyor. Keşfette bana dair hiçbir şey yok. Ben de müzik beğeniyorum, hatta oynatma listelerim yok. Dinlediğim her şeyi beğendiğim listesine atıyorum.

Saçma bir eleştiri değil sizin benim YouTube Music'i ilk kez kullandığımı düşünmeniz saçma. Ben de çok uzun zamandır kullanıyorum ama keşfettte "bana özel" gibi bir şey olmaması büyük bir eksik.

Benim bahsettiğim müzik dinlerken kötü müzik önermesi değil. Spotify'da haftalık öneriler varken YouTube'da hiçbir karşılığının olmaması.
Kesfet sekmesi zaten trend sarkilari onermeyi amaclamiyor mu? Ben mi yanlis biliyorum? Hicbir zaman kullanmadim o sekmeyi.

Aynı sorunu yaşıyorum, bu yüzden Spotify'a geçtim ama orada da haftalık keşif bir yerden sonra içine edildi tekrar Youtube döndüm, zor zahmet bir şekil toparladım algoritmayı, bozulmasın diye farklı tür müzikleri o hesabımdan açmıyorum algoritma kafayı yemesin diye, sıkıntı durum.

Aynı sorunu yaşıyorum, bu yüzden Spotify'a geçtim ama orada da haftalık keşif bir yerden sonra içine edildi tekrar Youtube döndüm, zor zahmet bir şekil toparladım algoritmayı, bozulmasın diye farklı tür müzikleri o hesabımdan açmıyorum algoritma kafayı yemesin diye, sıkıntı durum.
Bir bu derdimiz yoktu :D

Keşfet diyince zevkime yakın müzikleri keşfetmek geliyor benim aklıma.
1785521429619.webp

Neredeyse 1 tane bile kendi tarzimda bir sey goremedim. Bence burasi bizim kisisel kullanimimizdan ayri bir sekme. 1 tane bile tutturamayacak kadar vasat bir algoritmasi olamaz sonucta.