NeonCircuit
Uzman
İzlenmelerim böyle. Bir gariplik var gibi. Algoritma kanalı mı tanımaya çalışıyor?
Mesela 27 Mart'ta iki video yayınlamışım, bu bir hata değil mi?Eki Görüntüle 236480
Ben saldım kanalı başka kanallarımda da aynısı olmuştu istikrar gerek biraz. Sizin kanalınızın gideri var bırakmayın sakın. Düzenli video atmaya devam edin sadece. Günde 1 video ve aynı saatte planlayın videonuzu daha makul olacaktır.
Değil hocam 2 seçeneğiniz var zaten ya günde 2 video atacaksınız yada günde 1 video atacaksınız. Hangisini yapabilirim diyorsanız onu yapın. Video saatlerini de kafanıza göre yapmayın kanalınız 30 gün önce açıldıysa genel stats kısmında izleyicilerinizin en çok hangi saatlerde aktif olduğunu gösteren bir kısım var. orayı atın yapay zekaya size ortalama bir saat versin bütün videolarınızı o saate planlarsınız. Mesela ben ilk başta gece 1'de video atıyordum global kanal olduğum için sonra akşam 7'e dönüştürdüm.Mesela 27 Mart'ta iki video yayınlamışım, bu bir hata değil mi?
Kaç aboneniz vardı?Değil hocam 2 seçeneğiniz var zaten ya günde 2 video atacaksınız yada günde 1 video atacaksınız. Hangisini yapabilirim diyorsanız onu yapın. Video saatlerini de kafanıza göre yapmayın kanalınız 30 gün önce açıldıysa genel stats kısmında izleyicilerinizin en çok hangi saatlerde aktif olduğunu gösteren bir kısım var. orayı atın yapay zekaya size ortalama bir saat versin bütün videolarınızı o saate planlarsınız. Mesela ben ilk başta gece 1'de video atıyordum global kanal olduğum için sonra akşam 7'e dönüştürdüm.
Fotoğrafta ki kanalımın abonesi 600 total izlenmesi 400k. Sattığım bir kanal daha vardı onun da 45 50k abonesi vardı 1m de izlenmesi vardı 20 video ile falan olmuştu bu. Saymadıklarım da var tabii.
Ya hocam bir de şöyle bir şey var bu tarz kanallardan çok var ve kanalların genelde katıl aboneliği falan açık. Tekrar eden içerik politikasına takılmıyor mu bunlar?Fotoğrafta ki kanalımın abonesi 600 total izlenmesi 400k. Sattığım bir kanal daha vardı onun da 45 50k abonesi vardı 1m de izlenmesi vardı 20 video ile falan olmuştu bu. Saymadıklarım da var tabii.
O biraz şans işi yaptığın içeriğe göre değişiklik gösterebiliyor. Katıl butonu değil de çoğu para kazanma kısmında takılıyor hocam.Ya hocam bir de şöyle bir şey var bu tarz kanallardan çok var ve kanalların genelde katıl aboneliği falan açık. Tekrar eden içerik politikasına takılmıyor mu bunlar?
O zaman sadece katıl aboneliğinden kazanç sağlıyorlar, reklamdan değil?O biraz şans işi yaptığın içeriğe göre değişiklik gösterebiliyor. Katıl butonu değil de çoğu para kazanma kısmında takılıyor hocam.
Son durum böyle kanalın, bırakmadım paylaşmayı.Eki Görüntüle 236480
Ben saldım kanalı başka kanallarımda da aynısı olmuştu istikrar gerek biraz. Sizin kanalınızın gideri var bırakmayın sakın. Düzenli video atmaya devam edin sadece. Günde 1 video ve aynı saatte planlayın videonuzu daha makul olacaktır.