Detaylar
Kim cevapladı?120Hz yapsan da uygulama ona göre yapılmadığı için sürekli 60-120FPS arası dolanıyor. Özellikle yanda video açıksa bunu daha rahat hissettiriyor. Bu yüzden bi hızlı bi yavaş hissediyorsun. Normal şekilde kullanmanı tavsiye ederim.
ardayms
Becerikli
Youtube 120 Hz desteklemiyor diye biliyorum.Telefonum 120 Hz ama YouTube 60 Hz'de çalışıyor. Takıldığını hissedebiliyorum, 120'ye nasıl çekebilirim uygulamayı?
Cihazin nedir android mi?Telefonum 120 Hz ama YouTube 60 Hz'de çalışıyor. Takıldığını hissedebiliyorum, 120'ye nasıl çekebilirim uygulamayı?
d.24
Uzman
Bende 120 Hz'de çalışıyor hocam.Youtube 120 Hz desteklemiyor diye biliyorum.
Cihazin nedir android mi?
ardayms
Becerikli
Nasıl kontrol ettiniz?
d.24
Uzman
Kontrol etmedim ama fark göremiyorum. Videolarda 60 FPS oluyor ama arayüzde 120Hz akıcılığı hissediyorum çünkü 60 Hz alıp arayüzde gezmeyi denedim ve o farkı hissettim.
1Mehmet_Bey
Becerikli
Ben S23 Ultra kullanıyorum Youtube 120Hz. Kontrol etmeye gerek yok gözümle görüyorum zaten ancak sizin için geliştirici ayarlarından tazeleme hızını gösterme ayarını açtım ve Youtube'da hareket halindeyken 120Hz gösteriyor.
Emre.py
Üstün
Android.Youtube 120 Hz desteklemiyor diye biliyorum.
Cihazin nedir android mi?
ardayms
Becerikli
Android ise geliştirici seçeneklerini aktif edip kontrol edebilirsiniz. 60 olduğundan emin olalım.
Geliştirici seçeneklerini aktif ve Hz'yi kontrol etmek için:
- Ayarlar > Telefon hakkında > Yazılım bilgileri > Bu kısımdan "Yapım numarası" yazan yerin üstüne 6-7 kez tıklayın. Altta "geliştirici seçenekleri aktif oldu" gibi bir yazı göreceksiniz. Daha sonra buradan çıkın.
- Ayarlar > Geliştirici Seçenekleri > GPUWatch.
Ekleme: şimdi biraz araştırdım Youtube 120 Hz video desteklemiyor. Belki biraz uğraşırsan root veya Revanced Youtube ile olabilir. Net bir bilgi değil bu fakat araştırmalarıma göre 120 Hz destekleyen bir video görmedim.
Son düzenleme:
Emre.py
Üstün
120Hz desteklemediğini biliyorum, kaydırırken takılma hissini yaşamayayım yeter.Android ise geliştirici seçeneklerini aktif edip kontrol edebilirsiniz. 60 olduğundan emin olalım.
Geliştirici seçeneklerini aktif ve Hz'yi kontrol etmek için:
Not: Bu kısımda default ayarları hatırlamıyorum ama şu şekilde yapın: Oradaki tüm widget'ları silin. Sağ alttaki "+" işaretine basın ve "Özel widget" kısmından "Current Average FPS (Surface)" yazan yeri aktif edin. Curr Avg yazan yerin yanındaki rakam sizin o anki FPS (Hz) değeriniz. Youtubedan herhangi bir video açıp hangi değerler arasında dolaştığını kontrol edebilirsiniz. Sonucuda buraya yazarsınız.
- Ayarlar > Telefon hakkında > Yazılım bilgileri > Bu kısımdan "Yapım numarası" yazan yerin üstüne 6-7 kez tıklayın. Altta "geliştirici seçenekleri aktif oldu" gibi bir yazı göreceksiniz. Daha sonra buradan çıkın.
- Ayarlar > Geliştirici Seçenekleri > GPUWatch.
Ekleme: şimdi biraz araştırdım Youtube 120 Hz video desteklemiyor. Belki biraz uğraşırsan root veya Revanced Youtube ile olabilir. Net bir bilgi değil bu fakat araştırmalarıma göre 120 Hz destekleyen bir video görmedim.
Yeni konular
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-