Ali Koç onca istifa çağırısına rağmen neden istifa etmiyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 8461
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 570
  • Etiketler Etiketler
    neden
Memlekette koltuk sevdası salgını var.

Kimse yoğurdum ekşi demez. Adam bütün kongre üyelerini de satın almış her ay para ödüyor ona buna. GFB'yi de almış arkasına. Paraya tapıyor bu Yahudi Koç'lar. İstifa eder mi hiç?

Birileri tarafından atanmış adam. Bu süreçte başkanlığı garanti altına alıp uzun bir süre de böyle kalacak birisi işte. Ben sanmıyorum ki Ali Koç'un şampiyon olmayı istediğini çünkü diğer saçma sapan harcamalar yapıp itibarsız şeylerde kupa kazanınca "1 yıl daha, 1 şans daha" diyerek götürüyorlar iyice. Yani şampiyon olursak bırakacağım lafı da palavra. Bu adam 1 kere şampiyon olsun 70-80 görene kadar kulübe çakılı kalır. Yaşım o devirleri görmedi de büyüklerimin dediğine göre Ali Şen'e çok benziyormuş. İkisi de rezil, kulübe himayesini kurmak isteyen insanlarmış neticede.

Umarım bu sene aziz yıldırım gelir de adamakıllı bir rakibimiz olur.

Ligde taraf tutulmasa gayet iyi olur bu tek Galatasaray icin değil ligde herkes kollanıyor TFF başkanı az başkanlığını bilse diğer Anadolu klupleri de 1-2 sene şampiyon olsa ligin tadından yenmez. Aynı şampiyonlar liginde olan gibi. Herkes finalde Barcelona, Real Madrid ve bayern beklerken inter ve PSG finali oldu işte bu şekilde olsa cidden çok iyi olur. Takımın taraftarlarının bazıları aşırı barbar ve bu işi çok abartıyor sadece futbol bu insan kırmaya ne gerek var?

Memlekette koltuk sevdası salgını var.

Bunların koltuk sevdası yüzünden Fenerbahçe forması giymeye çekiniyorum.

@8461, bu dediğiniz Süper Lig'te mümkün değil maalesef. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin bile kadrosu, Beşiktaş'ın kadrosunun çok üstünde. Anadolu kulüplerinin bütçesi olmadığı için başarı yakalayamıyorlar.

Bunların koltuk sevdası yüzünden Fenerbahçe forması giymeye çekiniyorum.
Giyin gezin hocam. Ben 13. olduğumuz sezon bile halen forma ile geziyordum. Sırf bu yönetim yüzünden formanızdan utanmayın.

Her şey Aziz Yıldırım'ın Ali Koç'a: "Sen kimsin de benimle kapışmaya çalışıyorsun? Önce 20 sene başkanlık yap sonra kendini bizle kıyasla!" demesinin üzerine 20 seneyi tamamlamaya çalışıyor herhalde.

İstifa etmesine gerek yok çünkü tekrar aday olursa tekrar kazanır. Bunun nedeni kongre üyeliğini herkese açık yapıp içeriye kendi adamlarını doldurması. Ayrıca taraftar gruplarını da fonlayarak tribünde bu tarz şeylerin dile getirilmesini büyük oranda engelliyor.

Bu saatten sonrası tamamen ego savaşı, şampiyonluk yaşatarak herkese söylediği lafları yedirme peşinde. Fakat bu kafayla olmaz, Acun bile dayanamadı bıraktı.

Ali Şen büyük Fenerbahçe'li çok kalite bir başkandı, yurtiçi ve yurtdışı bağlantıları çok kuvvetli biriydi. FB'nin haklarını her alanda korurdu, koltuk sevdalısı da değildi sana yanlış aktarılmış. Çünkü kendi yerine Vefa Küçük'ü aday gösterdi ve VefaK.-AzizY. Seçimi yaşandı, ondan sonra Aziz başkan 20 sene padişah gibi kaldı.
Ha o da iyi başkandı ama 20 sene herkes için fazla bence, değişim şart. Ali Koç ise işin b. Kunu çıkardı 8 senede 1 kupa hala da inat ediyor kalacağım diyor, insaf yahu!

Bu saatten sonrası tamamen ego savaşı, şampiyonluk yaşatarak herkese söylediği lafları yedirme peşinde. Fakat bu kafayla olmaz, Acun bile dayanamadı bıraktı.

İstifa etmemiş hocam maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…