Alice in Borderland neden pek bilinmiyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hasanmerkit
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 64
  • Etiketler Etiketler
    neden

hasanmerkit

Başarılı
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Şimdi Squid Game dizisinin güzel olduğunu ancak çok fazla abartıldığını düşünüyorum. Ancak Squid Game dizisiyle ortak özellikleri olan Alice in Borderland yapımının neden az bilindiğini merak ediyorum.

Oyunları kazanamayan karakterler elenir. Elenenlerin hayatı son bulur. Karakterler, oyunlara katılmaya zorlanmakta.

Bu yapım şu anda iki sezon olarak Netflix'de var. Ayrıca henüz okumamış olsam da mangası da var. Vakit bulursam okumayı planlıyorum.

Merak ettiğim gerçekten bilen yok mu yoksa tesadüfen mi pek ilgilenen çıkmadı?

Not: Konuya spoiler yazmadan önce "Sürprizbozan" kullanmanızı istiyorum. Konuya diziyi bilmeyenler de baksın istiyorum. Spoiler verecek iseniz mutlaka mesajı gizleyerek yazın.

İzlediğim en iyi yapımlardan biri Eylül'de yeni sezonu gelecek ve sabırsızlıkla bekliyorum. İzlemeyenler kesinlikle izlemeli Squid Game'den çok daha iyi.
Bence bitmişti ama. Umarım bozmazlar.

İsminden dolayı muhtemelen. En azından ben isminden dolayı saçma sapan bir şey olacağını düşünüp bakmamıştım bile. Kız arkadaşım zorla izletti, iyi ki de izletmiş.
Arisu karakter isminin Alice ismine benzemesi ile ikinci sezonun son bölümünün olayların yaşam ile ölüm arasında kalan sınır dünyası anlamına gelen Borderland boyutunda geçtiğini göstermesi bence isim seçimini süper yapıyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt