Torukojin Kaneki
Başarılı
Merhaba. Adam aradı beni, 550 TL'de anlaştık kargo ücreti adamla. Adam bana Gardrops'ta 20 TL ilan aç, kargoya gittiğinde atacağım 530 TL diyor. Güveneyim mi n'apayım ilk satışım?
Ben kargoya vermeden önce kargo şubesine gidince atacakmis parayı hocam. Kabul edeyim mi?Hayır. Satıcı tarafı olduğun için ya havaleyi sen kargo yapmadan atsın, ya da sistem üzerinden alsın ürünü. Ben güvenmezdim.
Dikkatli olman lazım. 530 TL'yi atmadan kargoya teslim etme ürünü bence. Görüntülü olarak konuşursun.Ben kargoya vermeden önce kargo şubesine gidince atacakmis parayı hocam. Kabul edeyim mi?
İşin içinde Gardrops + gönderim sonrası ödeme varsa dolandırıcılık ihtimali çok yüksek.
Kargo şubesine gidince atacakmış hocam, kargoya verince değil.Kargoya git diyecek gideceksin sonra teslim et kodu at diyecek atacaksın sonra para belki gelir belki gelmez. Böyle emrivaki ile iş yaptıran adamlarla ticaret olmaz. Adam gibi ₺530'yi atsın sonra kargoya gidersin.
Kargo şubesine gidince atacakmış hocam, kargoya verince değil.
Tamam hocam teşekkürler dikkat ederim. Zorlarsa yapmam.Dayıcığım kargoya gittiğinde de kargoya teslim et diyecek seni "buraya kadar geldim anlaşma bozulmasın" moduna sokacak. Sonuçta o kadar yol tepmiş olacaksın.