Arkadaşlar DDR5 16 GB Crucial bir RAM satıyorum, adamla anlaştık. ''Param Güvende ile satın alacağım'' dedi. şimdi 2 gün deneme hakkı var ya, o 2 günde RAM'ı bozup ''bu RAM bozuk, ben iade etmek istiyorum'' derse ben ne yapacağım, nasıl güveneceğim?
Detaylar
Kim cevapladı?Liguori
Yetkin
- Makaleler
- 1
Soğuk su içeceksin.
Param Güvende tamamıyla alıcıyı koruyan bir sistem. Sahibinden'e satıcı olarak yardım talebi açınca "Mahkemeye gidin, bizlik bir şey yok" diyorlar bu konularda.
Alıcı sana RAM yerine turşu da geri gönderebilir.
Param Güvende tamamıyla alıcıyı koruyan bir sistem. Sahibinden'e satıcı olarak yardım talebi açınca "Mahkemeye gidin, bizlik bir şey yok" diyorlar bu konularda.
Soğuk su içeceksin.
Param Güvende tamamıyla alıcıyı koruyan bir sistem. Sahibinden'e satıcı olarak yardım talebi açınca "mahkemeye gidin, bizlik bir şey yok" diyorlar bu konularda.
E hocam ben nasıl satacağım adam Param Güvende'yle almak istiyorum diyor riske girmek istemem diyor.
- Makaleler
- 14
Bu yüzden, "Param Güvende, Malım Tehlikede" kullanmayacaksın.
Sen risk al diyor kısacası. Bu cümleyi kuruyor.E hocam ben nasıl satacağım adam Param Güvende'yle almak istiyorum diyor riske girmek istemem diyor.
Elden satacaksın ya da önce havale alıp sonra kargolayacaksın başka çaren yok.Arkadaşlar DDR5 16 GB Crucial bir RAM satıyorum, adamla anlaştık. ''Param Güvende ile satın alacağım'' dedi. şimdi 2 gün deneme hakkı var ya, o 2 günde RAM'ı bozup ''bu RAM bozuk, ben iade etmek istiyorum'' derse ben ne yapacağım, nasıl güveneceğim?
Sadece_Emir
Uzman
Nasıl yani ürün harici başka bir şey gönderirse yine de itiraz edemez mi ağırlığına vs bakılmıyor mu (bilmediğimden soruyorum)
Bu yüzden, "Param Güvende, malım tehlikede" kullanmayacaksın.
Sen risk al diyor kısacası.
Nasıl satacağım ki adama bir şey yazayım mı? Bir de Param Güvende'yi o zaman kaldırıyorum, dolandırılma imkanım var.
Son düzenleyen: Moderatör:
Liguori
Yetkin
- Makaleler
- 1
Normal elden satacaksın veya havale/eft/fast sonra kargo ile.E hocam ben nasıl satacağım adam Param Güvende'yle almak istiyorum diyor riske girmek istemem diyor.
Bu ve benzeri teknoloji odaklı forumlarda çok fazla korku hikayeleri yazıldı. Param Güvende'ye pahalı ürünlerde veya şüpheli alıcılarda bulaşmak satıcı olarak çok tehlikeli.
- Makaleler
- 14
@arda24142 evet, dolandırılma ihtimalin var. Malı bozup iade etse tek bir şey söyleyemezsin. (Yaşanan durum.) Ürününü çalışmayan ürünle de değiştirse tek bir şey söyleyemezsin. (Yaşanan durum.) Param Güvende'yi açman hata zaten.
Liguori
Yetkin
- Makaleler
- 1
Evet, aynen öyle. Sahibinden hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmiyor. Sadece mahkeme yoluyla çözebiliyorsun.Nasıl yani ürün harici başka bir şey gönderirse yine de itiraz edemez mi ağırlığına vs bakılmıyor mu (bilmediğimden soruyorum)
Kargocunun yanında videoya alıp kutuyu açsan ve turşu çıksa bile Sahibinden "bizlik bir şey yok mahkemeye gidin" diyor.