arda24142

Becerikli
Arkadaşlar DDR5 16 GB Crucial bir RAM satıyorum, adamla anlaştık. ''Param Güvende ile satın alacağım'' dedi. şimdi 2 gün deneme hakkı var ya, o 2 günde RAM'ı bozup ''bu RAM bozuk, ben iade etmek istiyorum'' derse ben ne yapacağım, nasıl güveneceğim?

Soğuk su içeceksin.

Param Güvende tamamıyla alıcıyı koruyan bir sistem. Sahibinden'e satıcı olarak yardım talebi açınca "mahkemeye gidin, bizlik bir şey yok" diyorlar bu konularda.

Alıcı sana RAM yerine turşu da geri gönderebilir.

E hocam ben nasıl satacağım adam Param Güvende'yle almak istiyorum diyor riske girmek istemem diyor.

Arkadaşlar DDR5 16 GB Crucial bir RAM satıyorum, adamla anlaştık. ''Param Güvende ile satın alacağım'' dedi. şimdi 2 gün deneme hakkı var ya, o 2 günde RAM'ı bozup ''bu RAM bozuk, ben iade etmek istiyorum'' derse ben ne yapacağım, nasıl güveneceğim?
Elden satacaksın ya da önce havale alıp sonra kargolayacaksın başka çaren yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
E hocam ben nasıl satacağım adam Param Güvende'yle almak istiyorum diyor riske girmek istemem diyor.
Normal elden satacaksın veya havale/eft/fast sonra kargo ile.

Bu ve benzeri teknoloji odaklı forumlarda çok fazla korku hikayeleri yazıldı. Param Güvende'ye pahalı ürünlerde veya şüpheli alıcılarda bulaşmak satıcı olarak çok tehlikeli.

Nasıl yani ürün harici başka bir şey gönderirse yine de itiraz edemez mi ağırlığına vs bakılmıyor mu (bilmediğimden soruyorum)
Evet, aynen öyle. Sahibinden hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmiyor. Sadece mahkeme yoluyla çözebiliyorsun.

Kargocunun yanında videoya alıp kutuyu açsan ve turşu çıksa bile Sahibinden "bizlik bir şey yok mahkemeye gidin" diyor.