Alıcı Gardrops'ta 20 TL'lik ilan açmamı istiyor

Torukojin Kaneki

Başarılı
Yer
Manisa
Merhaba. Adam aradı beni, 550 TL'de anlaştık kargo ücreti adamla. Adam bana Gardrops'ta 20 TL ilan aç, kargoya gittiğinde atacağım 530 TL diyor. Güveneyim mi n'apayım ilk satışım?

Sen avantajlı tarafsın, ürünü paketle hazır olduğunu belirt. Önce para sonra ürün. Aynı şekilde çok ürün aldım önce parayı attım her zaman.

İşin içinde Gardrops + gönderim sonrası ödeme varsa dolandırıcılık ihtimali çok yüksek.

İşin içinde Gardrops + gönderim sonrası ödeme varsa dolandırıcılık ihtimali çok yüksek.
Kargoya git diyecek gideceksin sonra teslim et kodu at diyecek atacaksın sonra para belki gelir belki gelmez. Böyle emrivaki ile iş yaptıran adamlarla ticaret olmaz. Adam gibi ₺530'yi atsın sonra kargoya gidersin.
Kargo şubesine gidince atacakmış hocam, kargoya verince değil.

Kargo şubesine gidince atacakmış hocam, kargoya verince değil.

Dayıcığım kargoya gittiğinde de kargoya teslim et diyecek seni "buraya kadar geldim anlaşma bozulmasın" moduna sokacak. Sonuçta o kadar yol tepmiş olacaksın. Yoksa parayı ha şimdi atmış ha kargoda ne farkı var adam için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…