DarthGorsoy Bilgin Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 5.956 Makaleler 48 Çözümler 42 Beğeniler 10.206 Yer TR 25 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar monitörüm bu, PC'den uzağım makineyi aldım alalı deneme şansım olmadı. Kişisel renk ayarlarimi sıfırlayıp IPS panelde rahatça renklendirme yapabilir miyim?
Arkadaşlar monitörüm bu, PC'den uzağım makineyi aldım alalı deneme şansım olmadı. Kişisel renk ayarlarimi sıfırlayıp IPS panelde rahatça renklendirme yapabilir miyim?
EsatKa Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 4.936 Makaleler 43 Çözümler 73 Beğeniler 4.791 25 Haziran 2025 #2 Aşırı profesyonel bir beklentiniz yok ise tabii ki de yapılır. %99 sRGB desteği var, IPS panel pek kötü sayılmaz bu işler için.
Aşırı profesyonel bir beklentiniz yok ise tabii ki de yapılır. %99 sRGB desteği var, IPS panel pek kötü sayılmaz bu işler için.
Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.446 Makaleler 5 Çözümler 9 Beğeniler 1.771 Yer Karabük 25 Haziran 2025 #3 DarthGorsoy dedi: Arkadaşlar monitörüm bu, PC'den uzağım makineyi aldım alalı deneme şansım olmadı. Kişisel renk ayarlarimi sıfırlayıp IPS panelde rahatça renklendirme yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ortalama bir deneyim yaşarsınız. Ama mükkemmel olmasını beklemeyin.
DarthGorsoy dedi: Arkadaşlar monitörüm bu, PC'den uzağım makineyi aldım alalı deneme şansım olmadı. Kişisel renk ayarlarimi sıfırlayıp IPS panelde rahatça renklendirme yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ortalama bir deneyim yaşarsınız. Ama mükkemmel olmasını beklemeyin.
KS KS DarthGorsoy Bilgin Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 5.956 Makaleler 48 Çözümler 42 Beğeniler 10.206 Yer TR 25 Haziran 2025 #4 Asily dedi: Ortalama bir deneyim yaşarsınız. Ama mükkemmel olmasını beklemeyin. Genişletmek için tıkla... Şu an G8 OLED var, manyak bir sey cidden. IPS'e dönünce farklı hissettirecek...
Asily dedi: Ortalama bir deneyim yaşarsınız. Ama mükkemmel olmasını beklemeyin. Genişletmek için tıkla... Şu an G8 OLED var, manyak bir sey cidden. IPS'e dönünce farklı hissettirecek...
Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.446 Makaleler 5 Çözümler 9 Beğeniler 1.771 Yer Karabük 25 Haziran 2025 #5 DarthGorsoy dedi: Şu an G8 OLED var, manyak bir sey cidden. IPS'e dönünce farklı hissettirecek... Genişletmek için tıkla... IPS'e niye dönüyorsunuz hocam? Dönünce fazlasıyla level düşüceksiniz.
DarthGorsoy dedi: Şu an G8 OLED var, manyak bir sey cidden. IPS'e dönünce farklı hissettirecek... Genişletmek için tıkla... IPS'e niye dönüyorsunuz hocam? Dönünce fazlasıyla level düşüceksiniz.
KS KS DarthGorsoy Bilgin Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 5.956 Makaleler 48 Çözümler 42 Beğeniler 10.206 Yer TR 25 Haziran 2025 #6 Asily dedi: IPS'e niye dönüyorsunuz hocam? Dönünce fazlasıyla level düşüceksiniz. Genişletmek için tıkla... Benim degil ki, arkadasimin. Film çekerken falan OLED'de işliyoruz. Kendi evime dönünce AW2724HF ve G24-20 beni bekliyor olacak
Asily dedi: IPS'e niye dönüyorsunuz hocam? Dönünce fazlasıyla level düşüceksiniz. Genişletmek için tıkla... Benim degil ki, arkadasimin. Film çekerken falan OLED'de işliyoruz. Kendi evime dönünce AW2724HF ve G24-20 beni bekliyor olacak