1589

Üstün
Makaleler
2
IMG_3095.webp

Sipariş ettiğim ürünüm bu ayın yanlış hatırlamıyorsam 10’unda olduğum ilçeye ulaşmıştı. 2 gündür (hatta 3 diyebiliriz) ses seda yokken bir anda gönderi durumunun güncellendiği hakkında bilgi geldi bana.

IMG_3096.webp

Nasıl mevcut ilçeme ulaştıktan 2 gün sonra bir anda gönderi durumu güncelleniyor ve daha yeni gümrüğe ulaştığı söylenebiliyor? Sizce dolandırıldım mı?

Eki Görüntüle 65001

Sipariş ettiğim ürünüm bu ayın yanlış hatırlamıyorsam 10’unda olduğum ilçeye ulaşmıştı. 2 gündür (hatta 3 diyebiliriz) ses seda yokken bir anda gönderi durumunun güncellendiği hakkında bilgi geldi bana.

Eki Görüntüle 65002

Nasıl mevcut ilçeme ulaştıktan 2 gün sonra bir anda gönderi durumu güncelleniyor ve daha yeni gümrüğe ulaştığı söylenebiliyor? Sizce dolandırıldım mı?
Bozuk o gösterge. Uzun mesafeli nakliyet merkezine vardı veya ayrıldı dedikten sonra gümrüğe girmeden ilçende gösteriyor.

O göstergeyi ciddiye almayın. Yanlış gösteriyor sürekli. Gümrükten geçen ürünümü 2 gün önce gümrükten geçemedi olarak gösterdi ondan sonraki gün ise ilçeme ulaştığı yazıyordu. Kargoyu gönderen şirket SMS ile kod atmış olması lazım o kod ile kargoyu takip edin daha iyi olur.

Benim de aynı şekilde Türkiye'ye gelir gelmez merkeze geldiğini göstermişti. Mutlu olmuştum işte bu kadar hızlı gümrükten çıkıp nasıl gelmiş diye. Dün aşama geri gümrük çizgisine döndü ve bugün PTT kargonuzu teslim aldık diye mesaj attı. Endişelenmeyin yani, sakince PTT'nin mesajını bekleyin.