Ö özkan2345 Uzman Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 138 Çözümler 1 Beğeniler 32 6 Ağustos 2024 #1 Bu ilk alışverişim. AliExpress de kargom nerede bilmek istiyorum. Yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Dosya Ekleri Screenshot_2024-08-06-12-29-43-659_com.alibaba.aliexpresshd.webp 84,3 KB · Görüntüleme: 111
Bu ilk alışverişim. AliExpress de kargom nerede bilmek istiyorum. Yardım eden herkese çok teşekkür ederim.
Çözüm Siyu 6 Ağustos 2024 özkan2345 dedi: Bu ilk alışverişim. AliExpress de kargom nerede bilmek istiyorum. Yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Çinden ayrılmış, Türkiye'ye geliyor. 17TRACK, Track24 gibi sitelere AliExpress'den daha hızlı veri düşüyor, buradan takip etmeni öneririm.
özkan2345 dedi: Bu ilk alışverişim. AliExpress de kargom nerede bilmek istiyorum. Yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Çinden ayrılmış, Türkiye'ye geliyor. 17TRACK, Track24 gibi sitelere AliExpress'den daha hızlı veri düşüyor, buradan takip etmeni öneririm.
Siyu Yetkin Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 468 Çözümler 9 Beğeniler 478 6 Ağustos 2024 #2 özkan2345 dedi: Bu ilk alışverişim. AliExpress de kargom nerede bilmek istiyorum. Yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Çinden ayrılmış, Türkiye'ye geliyor. 17TRACK, Track24 gibi sitelere AliExpress'den daha hızlı veri düşüyor, buradan takip etmeni öneririm. Artı 1 Eksi Çözüm
özkan2345 dedi: Bu ilk alışverişim. AliExpress de kargom nerede bilmek istiyorum. Yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Çinden ayrılmış, Türkiye'ye geliyor. 17TRACK, Track24 gibi sitelere AliExpress'den daha hızlı veri düşüyor, buradan takip etmeni öneririm.