VİPER

Çalışkan
Dostlar, selam. İlk defa Wi-Fi kartı bakıyorum, pek bilgim yok. Asıl tercih etme sebebim Bluetooth desteği olması; bir gün lazım olur diye Wi-Fi kartı baktım. Bu ürünü düşündüm, yeni açılan hesapta indirim yapıyor, vergi dahil 1.000 TL'ye denk geliyor. Tavsiye eder misiniz?
Anakart olarak MSI H610M-E Gen4 kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wi-Fi 7 Versiyonu'nu almıştım 30 Euro kuralı öncesi, kesinlikle alınır ve USB adaptörlerden daha iyi performans alacağına eminim. Tek dikkat etmen gereken ekran kartı boşluğunu düşünerek alman. Yoksa başarılı taksan bile ekran kartı fan kullanımı kaçsa %5 ila 10 artırabilir çünkü havayı engellemeye başlıyor.

Bir örnek fotoğrafı atayım sana. ASUS Dual almıştım ama 2.5 slot olduğu için iptal edip GIGABYTE'a düşmek zorunda kaldım.

Dosya Ekleri

• WhatsApp_Image_2025-05-08_at_20.35.43_1_kopya.webp
    WhatsApp_Image_2025-05-08_at_20.35.43_1_kopya.webp
    617,3 KB · Görüntüleme: 66
Alınabilir, bir de X1 olduğundan emin olun. X4 boyutunda ise sizdeki X1 yuvaya uymaz. Sizdeki anakartta ikinci ekran kartı yuvası da yok. Anakarta uymaz.

Hocam baktım ürüne X1 diyor bendeki X1 slotuna uyuyor bir de bu ürünün gümrükte kalma ihtimali var mı sıkıntı yaşar mıyım pek hatırlamıyorum ama bin lira üstü ürünler kalıyor diye duymuştum yanlışım vardır illa.

Wi-Fi 7 Versiyonu'nu almıştım 30 euro kuralı öncesi, kesinlikle alınır ve USB adaptörlerden daha iyi performans alacağına eminim. Tek dikkat etmen gereken ekran kartı boşluğunu düşünerek alman. Yoksa başarılı taksan bile ekran kartı fan kullanımı kaçsa %5 ila 10 artırabilir çünkü havayı engellemeye başlıyor.

Bir örnek fotoğrafı atayım sana. ASUS Dual almıştım ama 2.5 slot olduğu için iptal edip Gigabyte'a düşmek zorunda kaldım.

Hocam iyi ki dediniz bende durum böyle ama slot sokete tam denk gelmiyor gibi takarken sorun yaşar mıyım sizin de öyle mi?

Hocam baktım ürüne X1 diyor bendeki X1 slotuna uyuyor bir de bu ürünün gümrükte kalma ihtimali var mı sıkıntı yaşar mıyım pek hatırlamıyorum ama bin lira üstü ürünler kalıyor diye duymuştum yanlışım vardır illa.

Hocam iyi ki dediniz bende durum böyle ama slot sokete tam denk gelmiyor gibi takarken sorun yaşar mıyım sizin de öyle mi?

Görsel yüklemiştim gitmemiş.

A.webp

Görsel yüklemiştim gitmemiş
Şu an attığın fotoğraftaki gibi kullanıyorum.

Ses kablosu biraz engel, oynayarak takarsın ama sonra ekran kartında fan hız artışı olabilir.

Eğer illaki alacaksan bu şartlara rağmen 3 seçeneğin var;
  • Ekran kartı fan hızına razı olup alışacaksın
  • ATX anakart alıp rahatlayacaksın
  • USB Dongle'a düşeceksin.

İkinci söylediğim extrem durum biliyorum ama başka çözüm varsa yazabilirler.