Çözüldü AliExpress’ten alınan LED ışık nasıl çalışır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

1589

Üstün
Makaleler
2
1.5 hafta sipariş etmiştim, geldi ama açamıyorum.

İçinden değişik bir kablo çıktı ve iki tarafı da iki ışık makarasının ucuna uyuyor. Şerit ışığı o makaradan bilerek çıkarmadım bu arada şimdilik.
Ben bunu nasıl çalıştıracağım? Kumandası var ve içinde pil de var ama basınca bir şey olmuyor.
O içinden çıkan kabloyu iki ayrı şeride de bağladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet.

Gözümden kaçmış şimdi buldum teşekkür ederim.

@Aaron kumandasında herhangi bir tuşa basıyorum ama hiçbir şey olmuyor. Ne yapmalıyım?

O kutunun yanında ikinci bir kablo olacak. Ona yaklaştırıp basmayı deneyin. Bayağı ucunda tutunca algılıyor.
Ürünün çok benzeri bende var. İçinden küçük kutu tarzı bir şey ve prize bağlamak için fiş çıkması lazım onlar çıktı mı?

Pillerde koruma tarzı bir şey olabiliyor pil kısmını açıp baktınız mı?

Pillerde koruma tarzı bir şey olabiliyor pil kısmını açıp baktınız mı?
Evet.

Ürünün çok benzeri bende var. İçinden küçük kutu tarzı bir şey ve prize bağlamak için fiş çıkması lazım onlar çıktı mı?

@Aaron kumandasında herhangi bir tuşa basıyorum ama hiç bir şey olmuyor. Ne yapmalıyım?

Evet.

@Aaron kumandasında herhangi bir tuşa basıyorum ama hiçbir şey olmuyor. Ne yapmalıyım?

O kutunun yanında ikinci bir kablo olacak. Ona yaklaştırıp basmayı deneyin. Bayağı ucunda tutunca algılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…