Gece Üstün Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 1.149 Çözümler 19 Beğeniler 929 27 Ağustos 2025 #11 Görkem Gedik dedi: Attığım AliExpress'de vergiyle 390 oluyor. Satışı fazla puanı iyi daha önce alışveriş yaptığım içinde daha güvenli geliyor. Sizin önerinize ters ama alınır mı? Acaba? 40x80 boyut aynı sizinkiyle. Eki Görüntüle 178403 Genişletmek için tıkla... Siz buradan devam edin, satıcı güvenilir. Diğer arkadaşın gönderdiği bağlantıda ürünün sadece kendisi 421₺ zaten diğer ücretler hariç.
Görkem Gedik dedi: Attığım AliExpress'de vergiyle 390 oluyor. Satışı fazla puanı iyi daha önce alışveriş yaptığım içinde daha güvenli geliyor. Sizin önerinize ters ama alınır mı? Acaba? 40x80 boyut aynı sizinkiyle. Eki Görüntüle 178403 Genişletmek için tıkla... Siz buradan devam edin, satıcı güvenilir. Diğer arkadaşın gönderdiği bağlantıda ürünün sadece kendisi 421₺ zaten diğer ücretler hariç.
KS KS G Görkem Gedik Başarılı Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 78 Beğeniler 10 27 Ağustos 2025 #12 Gece dedi: Siz buradan devam edin, satıcı güvenilir. Diğer arkadaşın gönderdiği bağlantıda ürünün sadece kendisi 421₺ zaten diğer ücretler hariç. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım hocam fiyatı daha iyi hem de vergi vs her şeyi ödedim kafam rahat.
Gece dedi: Siz buradan devam edin, satıcı güvenilir. Diğer arkadaşın gönderdiği bağlantıda ürünün sadece kendisi 421₺ zaten diğer ücretler hariç. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım hocam fiyatı daha iyi hem de vergi vs her şeyi ödedim kafam rahat.