PasPas

Becerikli
Arkadaşlar tabii ki sormak mantıksız geliyor kimse bilemez fakat Gaming.Gen.TR'den Akko fun 60Max aldım. Kendileri bayağı uğraştırdı hazırlanıyor statüsüne gelene kadar bile 2 gün oldu. Pazar günü kargolanmadı doğal olarak yarın kargolanır mı?

Yani iyzico ile ödedim sitenin direkt kendi desteği bayağı sorumsuz geldi bana. Siz ne düşünüyorsunuz?

En son kendilerini aradım öyle hazırlanıyor yaptılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki bu olanlardan dolayı siz ne düşünüyorsunuz? Sitenin destek kısmı çok sorumsuz. Para gelmiş mi bakmıyorlar bile. Aradım Gaming.Gen.TR'yi Gmail verdiler ona yazdım o yardımcı oldu.
Sonuç odaklı bakmak lazım e-ticaret konularına. Sonuç olarak çok bekletmeden sorununuz çözüme kavuşturulmuş.

Herhangi bir aksilik çıkmadığı durumlarda satıcılar hafta içi her akşam gelen siparişleri kargolar. 2 günden kastın siparişi cuma günü akşam sipariş verdiysen çok normal, pazartesi akşamı kargolanır.

Akşam kargolama sebebi de gün içinde gelecek siparişlerin de olabildiğince çoğunu alıp yok yere git gel yaptırmamaktır.

O hazırlanıyor statüsüne de çok takılma.

Arkadaşlar tabii ki sormak mantıksız geliyor kimse bilemez fakat Gaming.Gen.TR'den Akko fun 60Max aldım. Kendileri bayağı uğraştırdı hazırlanıyor statüsüne gelene kadar bile 2 gün oldu. Pazar günü kargolanmadı doğal olarak yarın kargolanır mı?

Yani iyzico ile ödedim sitenin direkt kendi desteği bayağı sorumsuz geldi bana. Siz ne düşünüyorsunuz?

En son kendilerini aradım öyle hazırlanıyor yaptılar.
Geçen hafta Cumartesi aldım. Pazartesi kargoladılar. 2 gün sürdü.