Hepsiburada'ndan telefon aldım, salı günü öğlen iki gibi. Daha kargolanmadı. Çarşamba günü kargolanacak diyor, perşembe günü teslim edilecek diyor. Ürün şu anda alınırsa yarın kapında diye gözüküyor. Böyle bir şey mi var? Dün aldığım ürün daha kargolanmadı, bugün alınan ürünler yarın teslim edilecek.

Hepsiburada yarın kapındayla alınan ürünler genelde ertesi gün geliyor, bölgeye göre değişiklilk gösterebilir. Tahminim en geç 2-3 güne gelir hocam.

Hocam heyecanınızı anlıyorum. Ben de yeni bir şey aldığımda sizin gibi sabırsız oluyorum. Muhtemelen ellerinde stok yoktu ve stok fazlası satış yaptıkları için ürünlerin gelmesini beklediler. Şu anda stok vardır ve bugün alanlara da aynı zamanda kargoya verilmiş olur. Çarşamba kargolanacak diye gözüküyor olması da muhtemelen satarken verebildikleri en geç tarih oydu. Artık ellerinde stok olduğunu düşünürsek bugün kargoya verirler muhtemelen.

Hocam heyecanınızı anlıyorum. Ben de yeni bir şey aldığımda sizin gibi sabırsız oluyorum. Muhtemelen ellerinde stok yoktu ve stok fazlası satış yaptıkları için ürünlerin gelmesini beklediler. Şu anda stok vardır ve bugün alanlara da aynı zamanda kargoya verilmiş olur. Çarşamba kargolanacak diye gözüküyor olması da muhtemelen satarken verebildikleri en geç tarih oydu. Artık ellerinde stok olduğunu düşünürsek bugün kargoya verirler muhtemelen.

Heyecanlı değilim hocam çarşamba günü dışarıda işim var ve acil telefon ihtiyacım var şu anki telefonum bozuldu.

Hocam isterseniz satıcı ile nazik bir dil kullanarak iletişime geçin. Eğer ellerinde stok varsa bugün gönderiminizi yapsınlar.

Satıcı Hepsiburada hocam.

Hocam isterseniz satıcı ile nazik bir dil kullanarak iletişime geçin. Eğer ellerinde stok varsa bugün gönderiminizi yapsınlar.

Şimdi alınırsa böyle gözüküyor hocam hepsiburadayada soru soramıyorum sanırım.

1718092011064.webp

Daha iyi hocam, iletişime geçmekten çekinmeyin. Müşteri hizmetlerine ulaşın.

Müşteri hizmetlerine ulaştım hızlandırabiliyorlarsa hızlandırmalarını söyledi ama çok inanmıyorum. Hala çözemediğim kısım ben dün aldım çarşamba günü kargoya verilecek bugün alan adamın kapısına yarın nasıl geliyor çözemedim. Saçma bir kargolama sırası var.