Detaylar
Kim cevapladı?Uraloglu'nun dedigine gore yakin zamanda acmayi dusunuyorlarmis.
İstedikleri kıvama getirmişler Discord'u
icraat görmedikçe 'laf' deyip geçmek lazım, bunlar her ay rutin halinde kapattıkları uygulamaları açıyorlar zaten. He ama erken seçim yaklaşıyor, özgür internete dair bir adım atmayı planlıyor olabilirler. (4 ay sonra gelecek sosyal medya kısıtlamasını gözardı edersek tabii...)
Hellmonger
Becerikli
İçerik kaldırma konusunda istenen kıvama gelmiş miş... Bu zamana kadar açmamaları saçmalıktı zaten.
Seçim yaklaştıkça maaşlara zamlar dolar swapları yasakların kalkması birden etrafa gül dağıtmalar başladı.
Sanırım anketleri gerçekten çok kötü.
Seçimden sonra görürüz bakalım.
Seçim yaklaştıkça maaşlara zamlar dolar swapları yasakların kalkması birden etrafa gül dağıtmalar başladı.
Sanırım anketleri gerçekten çok kötü.
Seçimden sonra görürüz bakalım.
Ya zibilyon defa aynı şeyi dedi bu adam hala inanan olduğunu düşünmüyorum kullanan zaten çok rahat kullanıyor VPN ile.
Boş laf, aylardır icraat yok arada bir canları sıkılınca açacağız diyorlar. Açsa da bir şey değişmeyecek zaten, kısıtlamayı aşan aşıyor kimsenin umrunda değil. Daha Discord ile Roblox'u bile açamayan Ulaştırma Bakanı bu gidişle seçime kadar M11 Halkalı uzatmasını da açamaz
.
Canlı yayında açıklamasına göre Discord Türkiye'de erişime açılabilir. Şu an kriterler uygun gibi yakın zamanda açılması bekleniyor.
www.turkiyegazetesi.com.tr
Bakan Uraloğlu canlı yayında açıkladı! Discord yeniden açılıyor
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, erişim engeli bulunan popüler platform Discord'un kriterleri karşıladığını ve kısa süre sonra yeniden açılacağını duyurdu.
- GodOfWar
- bakan discord
- Forum: Kullanıcı Haberleri
Konusunu açtım, haber detaylarına bakabilirsiniz. Açılacak deniliyor.