josephh

Başarılı
Merhaba, Alibaba.com'dan almayı düşündüğüm ürünle ilgili bilgi almak istiyorum.

Gösterilen ürün yerine başka bir şey gönderilme olasılığı var mı?

Ürün kesin olarak gelir mi?

Ürünü aldıktan sonra yukarıda belirttiğim durumlar veya başka bir olumsuzluk yaşanması halinde, Alibaba.com para iadesi yapar mı ya da müşterinin haklarını koruma konusunda nasıl bir politika izler?

Almak istediğim ürün: Takı Taş Kesme Makinası Mil Ile Elmas Araçları Döşeme Testere Ve Parlatma Makinesi - Buy Gemstone Polishing Machine,Gemstone Cutting Machine With Shaft,Machine Stone Cutting Product on Alibaba.com

aliexpreste aynı ürün var ama türkiyeye satışı yok satıcı ile iletişime geçsem turkiyeye gönderimi sağlanır mı acaba

Merhaba, Alibaba.com'dan almayı düşündüğüm ürünle ilgili bilgi almak istiyorum.

Gösterilen ürün yerine başka bir şey gönderilme olasılığı var mı?

Ürün kesin olarak gelir mi?

Ürünü aldıktan sonra yukarıda belirttiğim durumlar veya başka bir olumsuzluk yaşanması halinde, Alibaba.com para iadesi yapar mı ya da müşterinin haklarını koruma konusunda nasıl bir politika izler?

Almak istediğim ürün: Takı Taş Kesme Makinası Mil Ile Elmas Araçları Döşeme Testere Ve Parlatma Makinesi - Buy Gemstone Polishing Machine,Gemstone Cutting Machine With Shaft,Machine Stone Cutting Product on Alibaba.com
Ürün gelirmi gelmez mi bilmiyorum. Ama ürünü aldık dan sonra sık kullanırsanız ürün haftalık size en az 150 tl masraf çıkartır.