Peki abi AMD işlemcili TUF alınır mı?
Alınır limitle uğraşmak 5 dakka bile sürmez. G-Helper yükleyip CC üzerinden limit değerini genelde TDP değerine ayarlarsınız biraz durumsal'da deneyerek öğrenirsiniz limitle uğraşmak diye bir şey bence yok alt tab atıp değer veriyorsunuz.

Tamam bende tüm casper gaming laptoplar alınmaz diyorum. Hepsi kötü.

Tek ışık olunca cihaz ofis laptopu mu oluyor? Bazı Victuslarda tek renk aydınlatmaya sahip.
Konu sahibi yazıyı yazdığım için bu konuda beni muhatap alma, ben Casper öyle güzel böyle güzel demeye gelmedim. Kafamı karıştıran soruları sormaya geldim. Amacın bana Casper haterlığı yapmaksa boşuna kürek çekersin gibi şimdiden kolay gelsin. Dediğim gibi, her model her markanın sorunlu ürünü var. Bende sabahtan akşama kadar Lenovo haterlığı yapabilirim böyle akşama kadar yazışabiliriz. Oyuncu laptopu olup tek ışıkla gelen laptop ben bu yaşımda görmedim bunu gördüğümde arkadaşım ile baya gülüşmüştük. Tek sorun klavye ışığı da değildi, control center uygulamasınında berbat oluşuydu, Vantage diye bir uygulaması vardı. Bende kendi Casper'ım dan alışmışım oyun modu arıyorum. Modları bulana kadar 5 saat geçirdik. LOQ serisi ile Vantage uygulaması daha farklı galiba ama ideapad gaming 3 serisi de güncel bir seri bence.

Sen Gaming diye ürün sat ofis laptopundan hallice yazılımı olsun. Lenovo'dan asla beklemezdim.

Son düzenleme:
Ama konu güzel ben sadece genellemeleri kaçamak gibi buluyorum. MSI Thin, Gigabyte G15 mesela bunlar direkt oyuncu laptopu değil gibiler. Bunları pazarlamak için oyuncu laptopu diye satıyorlar ama güçleri ofis laptopu gibi. Alacakları hayal kırıklığına uğratma garantili laptop deyince aklıma bu ikisi direkt geliyor. Ofis laptopu diye satsalar inan sorun olmaz bu laptoplarda tek problem bataryaları ve ağırlıkları olurdu. Clevo'ları da zaten her yerde söylüyorlardı. Victus 15'in ve 16'nın bir forumda tartışmasına denk gelmiştim, 100 sayfa tartışma vardı. :yorumyok::omuzsilkmeadam:

Lenovo ise ideapad gaming 3 diye satın alan bir arkadaştan görmüştüm gaming ibaresi var ama klavyede tek ışık vardı. Şahsen buna da paragözlük dedim direkt. Böyle açgözlü firma olup laptopu sorunsuz olması bana bir şey ifade etmedi direkt sildim gözümden.
LOQ 15'lerin çoğunda da tek aydınlatma var. Lenovo düşük bütçeli cihazlarına koymuyor.

Konu sahibi yazıyı yazdığım için bu konuda beni muhatap alma, ben Casper öyle güzel böyle güzel demeye gelmedim. Kafamı karıştıran soruları sormaya geldim. Amacın bana Casper haterlığı yapmaksa boşuna kürek çekersin gibi şimdiden kolay gelsin. Dediğim gibi, her model her markanın sorunlu ürünü var. Bende sabahtan akşama kadar Lenovo haterlığı yapabilirim böyle akşama kadar yazışabiliriz. Oyuncu laptopu olup tek ışıkla gelen laptop ben bu yaşımda görmedim bunu gördüğümde arkadaşım ile baya gülüşmüştük. Tek sorun klavye ışığı da değildi, control center uygulamasınında berbat oluşuydu, Vantage diye bir uygulaması vardı. Bende kendi Casper'ım dan alışmışım oyun modu arıyorum. Modları bulana kadar 5 saat geçirdik. LOQ serisi ile Vantage uygulaması daha farklı galiba ama ideapad gaming 3 serisi de güncel bir seri bence.
Lenovo'nun CC'si beğenmiyorsanız diğerlerini hiç beğenmezsiniz hocam ya. Vantage bence baya kullanışlı. Gigabyte CC görürseniz kafayı yersiniz yazılımı çok kötü.
LOQ değilde Legion daha güzel. Asus'un ise Zephyrus serileri güzel. Her modelin bütçesine göre seçeneği var direkt bu iyi bunu alın demek saçmalıktır.

Lenovo'nun CC'si beğenmiyorsanız diğerlerini hiç beğenmezsiniz hocam ya. Vantage bence baya kullanışlı. Gigabyte CC görürseniz kafayı yersiniz yazılımı çok kötü.
Gigabyte istesemde erişebileceğim bir ürün değil. Hani çok param var ben çöpe atmak istiyorum diyerek istesem de alamıyorum. Erişimin olmaması daha iyi ama neyse. :unsure:

Benim ilk oyuncu laptopum Omen 15 eski olanları onun gibi yazılımı hala görmedim. :)
Asus'da çok iyi. Casper ile Monster benzer yazılımı var. Lenovo zaten anlattım...
Acer'i unuttum Acer'de güzel.

Konu sahibi yazıyı yazdığım için bu konuda beni muhatap alma, ben Casper öyle güzel böyle güzel demeye gelmedim. Kafamı karıştıran soruları sormaya geldim. Amacın bana Casper haterlığı yapmaksa boşuna kürek çekersin gibi şimdiden kolay gelsin. Dediğim gibi, her model her markanın sorunlu ürünü var. Bende sabahtan akşama kadar Lenovo haterlığı yapabilirim böyle akşama kadar yazışabiliriz. Oyuncu laptopu olup tek ışıkla gelen laptop ben bu yaşımda görmedim bunu gördüğümde arkadaşım ile bayağı gülüşmüştük. Tek sorun klavye ışığı da değildi, Control Center uygulamasınında berbat oluşuydu, Vantage diye bir uygulaması vardı. Bende kendi Casper'ımdan alışmışım oyun modu arıyorum. Modları bulana kadar 5 saat geçirdik. LOQ serisi ile Vantage uygulaması daha farklı galiba ama IdeaPad gaming 3 serisi de güncel bir seri bence.

Sen Gaming diye ürün sat ofis laptopundan hallice yazılımı olsun. Lenovo'dan asla beklemezdim.

Vantage gayet iyi bir uygulama ayrıca uygulamayı açınca modlar kabak gibi karşınıza çıkıyor görmemeniz çok acayip. Evet her markanın kötü modelleri olabilir fakat Casper'in gaming cihazlarının hepsi kötü, iyi tek bir modeli bile yok. En azından diğer markalarının elle tutulur modelleri var.

Ben Lenovo'dan başka oyuncu lapoplarına tek ışık koyan marka bilmiyorum, MSI vardı onda gördüm o da tek renk kırmızı vs. koyuyormuş. Lenovo direkt beyaz koyuyor bazı modellerinde kırmızı sanırım. Böyle şeyler hava katıyor bence.