Alışveriş merkezinde tanık olduğum olay

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1449
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 343
  • Etiketler Etiketler
    alışveriş

1449

Üstün
Evet arkadaşlar merhaba. Bu sabah Mersin Forum AVM'de benim MediaMarkt'tan alınacak bir şey vardı, o yüzden Forum'a geldik. Aşağıda büyük bir market vardı. Biz de o sıra Vodafone'a Superbox cihazı sormaya geldik. Tam adımımızı atıyorduk, arkadan bir bağırma sesi geldi. İki tane 9-10 yaşlarında Suriyeli bir kız, 6 poşetlik eşya çalmışlar. Tabletten tutun deterjana, deterjandan tutun gıda malzemelerine kadar yaklaşık 3000 TL'lik eşya çalıyorlardı. O sırada oradaki bir güvenlik fark etti ve bunları yakaladı. Poşetlerde tüm 1 aylık eşyaları vardı. Sonra bunları marketin müdürüne götürdüler. Oradan ağlama sesleri geldi, Arapça. O sırada benim de canım meyve suyu çekti. Girdim Migros'tan bir vişne suyu aldım. Tam ilk yudumumu içecekken o Suriyeli kızlardan biri geldi, dolaptan 6'lı kutu bira çalıyordu. Bu sefer başka bir güvenlik fark etti ve tekrar yakaladılar. Sonra polis çağırdılar. Kızlar Arapça küfür ede ede polis otosuna bindiler. Bakalım ülkede daha neler olacak?

Arkadaşları yakalanıyor ve öbürü çalmaya devam ediyor? Bir de 6'lı bira, nereye sokacaklar 9-10 yaşındakiler onu merak ettim.

Arkadaşları yakalanıyor ve öbürü çalmaya devam ediyor? Bir de 6'lı bira, nereye sokacaklar 9-10 yaşındakiler onu merak ettim.
Valla güvenlik farketmese market soyacaklardı.

Ben dün çarşıda bir kız gördüm. 5,6 yaşlarındaydı. Kız aynı turist gibiydi, kaşına nedense çizik attırmış, sarı saçlı iyi giyinimli biriydi. Mağazanın dışında oturmuş ve şapkasını açmıştı. Bazı kişilerde şapkaya para attılar. Acaba benim sadece mültecilerden dilenci olur önyargımdan dolayımı tuhafıma gitti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…