TheseusunGemisi
Başarılı
Alışveriş ve hizmet alanında kalitenin bu kadar düşüp "cepteki parayı alana kadar" ki zihniyet artık beni çok rahatsız ediyor. Firmalar artık ağız birliği yapmış gibi kalite ve hizmet anlamında tüketiciyle olan ilişkisini tamamen kesmiş gibi. 2 aydır bir mobilya firmasında devam eden ve parasını peşin verdiğim bir teknik servis hizmeti bekliyorum ve tek muhattabım call center, başka bir kurumdan geri ödeme bekliyorum 1.5 ay oldu hakem heyetiyle uğraşıyorum, kendilerinden kırık gelen bir ürünle ilgili bir firmaya attığım mail sonucu daha ürünü incelemeden otomatikman "kullanıcı hatası" diye yapıştırdılar. Günümün bir kısmı call centerlara ulaşmakla geçer oldu. Sabahın 6'sı daha ay tepedeyken işe gidip akşamın körü eve geliyorum tek enerjim TV'de bir film izlemeye kalıyor. TV panelimde bulutlanma oluştu fakat yeni TV alırsam başıma ne işler gelir diye yeni televizyon almıyorum.
Neye para harcayacak olsam kalitesiz hizmet alacağıma adım gibi eminim. Sonrasında da robotik call centerlarla uğraşacağım düşüncesi artık çok canımı sıkıyor. Bu konuda övülen bazı yabancı merkezli firmalarında bu düzene yakında geçeceğini düşünüyorum. Temel ihtiyaç dışında artık bir şeye para vermek istemiyorum. Evdeki eşyaları kırılıp dökülünceye kadar kullanırım bunan sonra. Arada çıktığım yurt dışı tatillerinde de alacağımı alırım ama onun dışında bir şeye elim gitmiyor.
Neye para harcayacak olsam kalitesiz hizmet alacağıma adım gibi eminim. Sonrasında da robotik call centerlarla uğraşacağım düşüncesi artık çok canımı sıkıyor. Bu konuda övülen bazı yabancı merkezli firmalarında bu düzene yakında geçeceğini düşünüyorum. Temel ihtiyaç dışında artık bir şeye para vermek istemiyorum. Evdeki eşyaları kırılıp dökülünceye kadar kullanırım bunan sonra. Arada çıktığım yurt dışı tatillerinde de alacağımı alırım ama onun dışında bir şeye elim gitmiyor.