Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

SF26

Üstün
Bazı sitelerde geçerli olan indirim kodlarının kazanç sağlayanları belli değil, bu sebeple belli başlı sitelerde geçerli olan indirim kuponlarıyla alakalı bir düzenleme yapılmalı.

Mesela Wraith'te SWAR ve SWAR50 dışındaki kodların önerilmesi yasaklanmalı. Bu şekilde diğer siteler için de düzenleme yapılabilir.

Artı -12 Eksi
Reklamını yapanı zaten uçurur moderasyon, bunun haricindeki kodların erişilemez kalması sadece zengin indirim köşesi içeriklerini olumsuz etkiler.

Reklamını yapanı zaten uçurur moderasyon, bunun haricindeki kodların erişilemez kalması sadece zengin indirim köşesi içeriklerini olumsuz etkiler.
Mesele aslında o değil hocam, sponsorluk anlaşması yapan kişilere ait olan kuponlardan bahsettim ben.
İndirim köşesine müdahale yok yani.

Mesele aslında o değil hocam, sponsorluk anlaşması yapan kişilere ait olan kuponlardan bahsettim ben.
İndirim köşesine müdahale yok yani.
Yahu sonuçta indirim oluyor alıcıya, ne fark eder çok bir alternatifi yoksa kodun. Ben param ucuza geliyor mu ona bakarım başkası benden para kazanıyorsa ne âlâ.

Yahu sonuçta indirim oluyor alıcıya, ne fark eder çok bir alternatifi yoksa kodun. Ben param ucuza geliyor mu ona bakarım başkası benden para kazanıyorsa ne âlâ.
Sıkıntı orada zaten, senin üstünden forumdaki üyeye para kazandırmanda problem var.
@Toby Fox 'ın kendine ait olan kodu da yasaklı bu yüzden. Mesele bu işi diğer yapanları da kökten engelleyebilmek için belli sitelerde belli kodlar dışında kodların paylaşılmasının yasaklanması.
Mesela Wraith'ten ürün önerilirken SWAR-SWAR50 kodu hariç kod önerilmemeli gibi gibi şeklinde ayarlama yapılmalı.
Hepsiburada gibi sitelerde bunu yapmana gerek yok, sponsorlarına özel kod vermiyor adamlar zaten.