Sinerji Bilgisayar Alışveriş yapılır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Siyu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 555
Ürünün fiyatına bağlı diyelim. 500 TL'de 100 TL fark eder ama atıyorum 3.000 liralık üründe 100 TL bir şey değil. Amazon Türkiye'den alınması daha iyi olur.
Tam olarak bu. Bu ülkede Amazon ve Hepsiburada dışında bütün firmalar aşağı yukarı aynı kalitesiz hizmeti veriyorlar. Siz Sinerji'den almayıp İtopya'dan alsanız da aynı sıkıntıları yaşayacaksınız Gamegaraj'dan da alsanız aynı sıkıntıları yaşayacaksınız bari ucuz olanı alın paranız cebinde kalsın.

Ürün adedine göre kargo ücreti ekleyen bir şirket. Üstelik sattığı ürünü piyasada olması gereken fiyatının üstünde satıyor. Satan tek kişi oldukları zamanda başka seçeneğin kalmıyor. Son olaylardan sonra da kimse yanaşmaz muhtemelen. Ben SN580 SSD ve Cx750w psu alacaktım Allah son anda kurtardı diyorum.

Ben sırf Sinerji ile ilgili sorun yaşamış ve bunu bize gösterebilmek için iki video çekmiş adamın hatrına Sinerjiden herhangi bir şey almayacağım. Sorun yaşayacaksınız diye bir şey yok, ne de olsa Sinerji insanlara özellikle bozuk kart satmıyordur, belki sorun yaşasanızda sizin garanti süreciniz o arkadaş gibi kötü geçmeyecektir bunu bilemeyiz ama o markanın değeri düştü bir kere.

Sinerjiden hazır sistem almıştım, sistemin içinde Ranker Virgo model kasa vardı. Kasanın fanları bildiğiniz uçak kalkar gibi ses yapıyordu. Kasanın fanlarında sorun vardı, kendi kendine öne geliyordu ve o sesi yapmaya başlıyordu. Bunu desteğe yazdığım zaman, toz kaçmıştır, kabloya değiyordur kontrol edin vesaire gibi saçma sapan şeyler söylediler. Sorunun toz veya kablo olmadığını söyledim ve sorunu anlattım. "fanı servise gönderim sağladığımız zaman ses çıkmazsa yani herhangi bir arızaya rastlanmazsa sonuca varamayız açıkçası durum bu şekilde. Yani fan sorunlu olması gerekmekte kesin olarak." şeklinde cevap aldım. Bana açık açık bir sorunla karşılaşmazsak fanı geri gönderemeyiz gibisinden konuştular yani. Bende o dönem sinirlendim ama çok takmamıştım, 3 tane fan alıp sorunu çözmüştüm. Fakat anlaşılan firma herkese aynı muameleyi yapıyor, hakkını arayan kişileri de böyle bastırmaya çalışıyor. Bu dediğim olayı 2022 ocak ayında yaşamışım. O zamandan beri demek ki pek fark yok.

GaminggenTR de çeşitli sorunlar çıkartıyordu, Sinerji de aynı şekilde çeşitli sorunlar çıkartıyor. Mahalle bakkalı edasıyla yönetiyorlar sanırım bu şirketleri. En mantıklı olanı, eğer parça önemliyse Hepsiburada, Amazon gibi yerlerden biraz daha üzerine koyarak almak. Parça önemli değilse ucuz diye denenebilir ama şans işine dönüyor. Hele ki hazır sistemse şahsen Vatan Bilgisayar'ın sistem çıkarmasını ya da muadili bir yerin hazır sistem çıkarmasını beklerdim. Alışveriş yapılan yere çok dikkat etmek gerekli, bu tarz merdiven altı dükkanlarda ne olacağı belli olmuyor gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…