Detaylar
Kim cevapladı?dewberry
Üstün
Güvensiz.Örnek verecek olursak saat satan hesaplar var 1.000 TL civarına, 10 bin takipçisi falan var. Bunlardan ürün satın almak ne kadar güvenli?
O saatlerin zaman dahi tutmayacağını garanti edebilirim, hiç gerek yok. Saat almak istiyorsanız, en ucuz saati bile sizinle yaşlanır.
MeReKGs67
Uzman
Saatten pek anlamam. Bu su geçirmezlik 5 bar 50mt falan yazıyor yani bu ne demek oluyor, nelere dikkat etmem lazım?O saatlerin zaman dahi tutmayacağını garanti edebilirim, hiç gerek yok. Saat almak istiyorsanız, en ucuz saati bile sizinle yaşlanır.
CyHaN_Atalay
Uzman
Tabii ki de öyle her yerden alışveriş yapılmaz. Yok işte 10k takipçi hesaplar vs... Hani aslında senin de bilmen gerekli. Piyasa da bot basma olayları çok fazla dönüyor ediyor ve daha insanları kötü yapan bir sürü olgu var sosyal medyada. Hani satıcıyı veya herhangi başka bir şeyi sosyal medyalar üzerinden güvenilir olduğunu doğrulamak yerine daha başka kaynaklardan araştırma yapabilirsin. İşte mesela "Şikayetim var" gibi siteler hatta forumlarda da bunlar hakkında yine konu da açabilirsin.
R3Coil
Çalışkan
Bu siteden daha önce alışverişiniz oldu mu?O saatlerin zaman dahi tutmayacağını garanti edebilirim, hiç gerek yok. Saat almak istiyorsanız, en ucuz saati bile sizinle yaşlanır.
https://www.ersasaat.com.tr/casio-edifice-ecb-2000hr-1adr-kol-saati-d3
Bu modeli almayı düşünüyorum birkaç gündür.
Son düzenleyen: Moderatör:
Birçok kez alışveriş yaptım, mağaza konusunda içiniz rahat olabilir. Saat özel bir seri, beğendiyseniz elbette tercih sizin, ancak daha iyi öneriler de gelebilir. Dilerseniz bütçenizi belirttiğiniz ayrı bir başlık açın, kategori ile ilgilenen kullanıcılardan da fikir alalım.Bu siteden daha önce alışverişiniz oldu mu?
CyHaN_Atalay
Uzman
Bu arada bu site cidden kaliteli site. Hatta yanlış hatırlamıyorsam TR'de çoğu saat markasının distribütörlüğünü falan yapıyordu.Bu siteden daha önce alışverişiniz oldu mu?
Gözünle görmediğin bir şeyi almanı tavsiye etmem hocam. Kurumsal bir firma olmadığı sürece internet alışverişlerinde dolandırılmama ihtimali çok düşük.Örnek verecek olursak saat satan hesaplar var 1.000 TL civarına, 10 bin takipçisi falan var. Bunlardan ürün satın almak ne kadar güvenli?
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı
- Fırsat Ekibi
-
-
-