MeReKGs67

Uzman
Örnek verecek olursak saat satan hesaplar var 1.000 TL civarına, 10 bin takipçisi falan var. Bunlardan ürün satın almak ne kadar güvenli?

Tabii ki de öyle her yerden alışveriş yapılmaz. Yok işte 10k takipçi hesaplar vs... Hani aslında senin de bilmen gerekli. Piyasa da bot basma olayları çok fazla dönüyor ediyor ve daha insanları kötü yapan bir sürü olgu var sosyal medyada. Hani satıcıyı veya herhangi başka bir şeyi sosyal medyalar üzerinden güvenilir olduğunu doğrulamak yerine daha başka kaynaklardan araştırma yapabilirsin. İşte mesela "Şikayetim var" gibi siteler hatta forumlarda da bunlar hakkında yine konu da açabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteden daha önce alışverişiniz oldu mu?
https://www.ersasaat.com.tr/casio-edifice-ecb-2000hr-1adr-kol-saati-d3

Bu modeli almayı düşünüyorum birkaç gündür.
Birçok kez alışveriş yaptım, mağaza konusunda içiniz rahat olabilir. Saat özel bir seri, beğendiyseniz elbette tercih sizin, ancak daha iyi öneriler de gelebilir. Dilerseniz bütçenizi belirttiğiniz ayrı bir başlık açın, kategori ile ilgilenen kullanıcılardan da fikir alalım.

Örnek verecek olursak saat satan hesaplar var 1.000 TL civarına, 10 bin takipçisi falan var. Bunlardan ürün satın almak ne kadar güvenli?
Gözünle görmediğin bir şeyi almanı tavsiye etmem hocam. Kurumsal bir firma olmadığı sürece internet alışverişlerinde dolandırılmama ihtimali çok düşük.

Son düzenleyen: Moderatör: