Makaleler
1
Hiç beklemediğim biri tarafından hiç beklemediğim bir anda haksızlığa uğradım, bayağı ayıp etti. İşin ayrıntısına girmeme gerek yok ama kamyon gibi çarptı birden. İlk hafta ne yapacağımı bilemeyip üç gün boyunca içtim kafam sussun diye. Başta işe yarıyor gibiydi ama sonra daha da kötüleştirmeye başladı.

Neyse, üzerinden bir ay geçti ve tam unuttuğumu sanarken elemanla okulda karşılaşınca kafa yeniden konuşmaya başladı. Cidden susmuyor, günün her saniyesi her yaptığım işte aklımın bir yerlerinde rahatsız etmeye devam ediyor beni. Bunu alkol almadan nasıl durdurabilirim? Bir şeylerle meşgul olmaya çalışıyorum ama cidden işe yaramıyor. Kafayı duvara geçirmeme az kaldı.

Dün gece 12'de yatağa girdim, uyuyacakken yine başladı ve 04:30 gibi anca uyuyabildim. Sıfır şaka. İki saat uykuyla bir daha okula gitmek zorunda kaldım. Hayat kalitesini fena düşürüyor, yürüyen ölü gibi geziyorum ne zamandır.

Hiç beklemediğim biri tarafından hiç beklemediğim bir anda haksızlığa uğradım, bayağı ayıp etti. İşin ayrıntısına girmeme gerek yok ama kamyon gibi çarptı birden. İlk hafta ne yapacağımı bilemeyip üç gün boyunca içtim kafam sussun diye. Başta işe yarıyor gibiydi ama sonra daha da kötüleştirmeye başladı. Neyse, üzerinden bir ay geçti ve tam unuttuğumu sanarken elemanla okulda karşılaşınca kafa yeniden konuşmaya başladı. Cidden susmuyor, günün her saniyesi her yaptığım işte aklımın bir yerlerinde rahatsız etmeye devam ediyor beni. Bunu alkol almadan nasıl durdurabilirim? Bir şeylerle meşgul olmaya çalışıyorum ama cidden işe yaramıyor. Kafayı duvara geçirmeme az kaldı.
Dün gece 12'de yatağa girdim, uyuyacakken yine başladı ve 4.30 gibi anca uyuyabildim sıfır şaka. İki saat uykuyla bi daha okula gitmek zorunda kaldım. Hayat kalitesini fena düşürüyor, yürüyen ölü gibi geziyorum ne zamandır.
Var olmaz mı? Kafanızı dağıtın. Yürüyün, oyun oynayın vb.