Senin neye inanıp inanmadığım umurumda değil zaten azda olsa aydınlatmaya çalıştım :)

Gidip cips falan yersin sen şimdi bu konuşmanın üstüne, midesiz gibi. Saçma sapan zevkler.
Evet yerim? Alkol içmek gibi saçma bir şey yapmıyorum en azından ;). Cipsi de yılda 2-3 defa falan tüketiyorum :D.

Ayrıca beni bu forumda aydınlatacak adam yok, ben kimseden öneri almam kendi yoluma bakarım.

Her mesajin da ben o nefret ettigim zihniyetim diye bagiriyosun yapma, battikca batiyosun.
Eğer o zihniyette olsaydım, burada onların okuduğu gerçek dışı delinin birinin uydurduğu kitapcıktan argüman gösterirdim, yukarda dediğim gibi ortak noktam olabilir. Ama onlarla asla bir olmam tıpkı onların karşısında olanlarla da bir olmadığım gibi.

Eğer o zihniyette olsaydım, burada onların okuduğu gerçek dışı delinin birinin uydurduğu kitapcıktan argüman gösterirdim, yukarıda dediğim gibi ortak noktam olabilir. Ama onlarla asla bir olmam tıpkı onların karşısında olanlarla da bir olmadığım gibi.

Sence o mesajinda ki son yazdigin şey direkt o zihniyetin ana fikrini gostermiyor mu?

Sence o mesajinda ki son yazdigin şey direkt o zihniyetin ana fikrini gostermiyor mu?
Alakası yok, şu forumda müslümansın denecek son kişiyim, aklımdan geçen her şeyi buraya döksem forumda 10 yıl ban yerim büyük ihtimal bu yüzden üsteleme istersen. Konu saptı sapacağı kadar aptalca bulduğum bir şeyle ilgili yorum yaptım gül geç uzatma işte.

Kuzenim 25 yil eroin kullandi simdi Almanya'da insaatlarda amelelik yapiyor tas tasiyor siva yapiyor. Halamin kocasi 40 yil boyunca her gun alkol icti 90'a yakin saglikli. Enistem her gun 1-2 litre kola icerdi 50 yasinda kalp krizinden vefat etti. Bence icmeyi bilirsen hiçbir uyusturucunun zarari yok veya bir seyi sirf legal markette satiliyor diye saglikli sanip her gun icersen boyle bir gercek cikiyor. Kandiriliyorsunuz, zihniyeti bozuk, hayat deneyimi olmayan cahil cuhela insanlarin basmakalip fikirleriyle zehirleniyorsunuz.

Evdeki stok Tanqueray'dan bi tonik-gin yapalım da keyfimiz yerine gelsin.

Twitter kısaca çöplük olduğu için bir adım ötesini göremeyen insanların snowball effect misali sürüklene sürüklene saçma bir meseleyi trend yapması mevzu, fazlası değil. Alkolden alınan verginin haddi hesabı yok, vazgeçemezler.