Umursamam? Sen neden bu kadar umursadın? Fikrimi belirttim geçiyorum, sen de gül geç olay bu.
O zaman insanlarin fikirlerine, veya herhangi bir seyine saygin da yok senin. Senin ki fikirde degil direkt asagilamak.
Umursamam? Sen neden bu kadar umursadın? Fikrimi belirttim geçiyorum, sen de gül geç olay bu.
Evet yerim? Alkol içmek gibi saçma bir şey yapmıyorum en azındanSenin neye inanıp inanmadığım umurumda değil zaten azda olsa aydınlatmaya çalıştım
Gidip cips falan yersin sen şimdi bu konuşmanın üstüne, midesiz gibi. Saçma sapan zevkler.
Senin neye inanıp inanmadığın umurumda değil zaten az da olsa aydınlatmaya çalıştım
Gidip cips falan yersin sen şimdi bu konuşmanın üstüne, midesiz gibi. Saçma sapan zevkler.
Bu forumda kim kime saygı duyuyor ki, herkese hak ettiği muameleyi gösteriyoruz. Diğer forumda da bu forumda da aynı şekil.O zaman insanlarin fikirlerine, veya herhangi bir seyine saygin da yok senin. Senin ki fikirde degil direkt asagilamak.
Evet yerim? Alkol içmek gibi saçma bir şey yapmıyorum en azından.
Ayrıca beni bu forumda aydınlatacak adam yok, ben kimseden öneri almam kendi yoluma bakarım.
Eğer o zihniyette olsaydım, burada onların okuduğu gerçek dışı delinin birinin uydurduğu kitapcıktan argüman gösterirdim, yukarda dediğim gibi ortak noktam olabilir. Ama onlarla asla bir olmam tıpkı onların karşısında olanlarla da bir olmadığım gibi.Her mesajin da ben o nefret ettigim zihniyetim diye bagiriyosun yapma, battikca batiyosun.
Eğer o zihniyette olsaydım, burada onların okuduğu gerçek dışı delinin birinin uydurduğu kitapcıktan argüman gösterirdim, yukarıda dediğim gibi ortak noktam olabilir. Ama onlarla asla bir olmam tıpkı onların karşısında olanlarla da bir olmadığım gibi.
Alakası yok, şu forumda müslümansın denecek son kişiyim, aklımdan geçen her şeyi buraya döksem forumda 10 yıl ban yerim büyük ihtimal bu yüzden üsteleme istersen. Konu saptı sapacağı kadar aptalca bulduğum bir şeyle ilgili yorum yaptım gül geç uzatma işte.Sence o mesajinda ki son yazdigin şey direkt o zihniyetin ana fikrini gostermiyor mu?