Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hocam videonun adını vereyim size husamviyavunun videosu arka koltuk yazın izleyin Osman kızına tokat atınca bu şarkı çalıyor.
"Mazallah-mazallah, dikkat et üstün kirlenmesin"
Dediği şey bu.
Siz nasıl "Allah nazarlara dikkat et düşmüşsün kirlenmişsin ama" diye duydunuz anlamadım.
Hocam rap tarzında? Bilal sonses rap mi yapıyor?
Atabilir misiniz?
R
Ranton Kouga
Ziyaretçi
Kesiti atsana.
Ya kesit shitpost küfürlü şimdi ban yemeyelim mi?
Hocam ban yerim diye korkuyorum isterseniz videoun adını verebilirim diyeceğimde ismide hayra alamet değil.
Basit bir Gemini sorgusuyla sarkinin Mabel Matiz'den Antidepresan oldugunu bulmak mumkun. Gemini daha ilk Android'e asistan olarak geldigi zamanlar bile bu tur "bu sozler hangi sarkiya ait" gibi sorulara cevap alabiliyordunuz.
Basit bir Gemini sorgusuyla sarkinin mabel Matiz'den antidepresan oldugunu bulmak mumkun. Gemini daha ilk Android'e asistan olarak geldigi zamanlar bile bu tur "bu sozler hangi sarkiya ait" gibi sorulara cevap alabiliyordunuz.
Sordu cevap alamadım bir de antidepresan değil ya ben dediğim şarkı hızlı tempolu ve sakin.
Küfürlü kısımları çıkarıp buraya atabilir misiniz?Sordu cevap alamadım bir de antidepresan değil ya ben dediğim şarkı hızlı tempolu ve sakin.
Küfürlü kısımları çıkarıp buraya atabilir misiniz?
Hocam videonun adını vereyim size husamviyavunun videosu arka koltuk yazın izleyin Osman kızına tokat atınca bu şarkı çalıyor.