Makaleler
13
Yer
Bolu Dağı Tüneli
Esenlikler.

Allwinner H313 işlemcisine sahip bir TV kutusu var, film ve yüksek çözünürlükte videolar izlemek için oldukça ideal. 2GB RAM ve 16GB depolaması var, SD kart girişi de bulunuyor. Neyse, asıl konuya geleyim.

Uygulamayı, uygulama mağazasında olmadığından harici yollara başvurarak yükledim. Her defasında başarısız oldum, depolamadan ötürü zannettim ama 7GB zaten boşta vardı. SAI kurdum paket yükleyici olarak, CPU ile ilgili bir hata aldım, destek sorunuydu sanırım. Hatayı almam mantıksız geldi çünkü bildiğim kadarıyla işlemci zaten ARM v8a. Bu arada işlemci gerçek H313, internette sahte olanları var mış ama bizzat açıp baktım. Bu hatayı nasıl geçebilirim?

Android 9.0 Pie
Uygulama: Minecraft

Bu paket cihazınızın CPU'suyla uyumlu yerel kod içermiyor.​

Son düzenleme:
Esenlikler.

Allwinner H313 işlemcisine sahip bir TV kutusu var, film ve yüksek çözünürlükte videolar izlemek için oldukça ideal. 2 GB RAM ve 16 GB depolaması var, SD kart girişi de bulunuyor. Neyse, asıl konuya geleyim.

Uygulamayı, uygulama mağazasında olmadığından harici yollara başvurarak yükledim. Her defasında başarısız oldum, depolamadan ötürü zannettim ama 7GB zaten boşta vardı. Saı kurdum paket yükleyici olarak, CPU ile ilgili bir hata aldım, destek sorunuydu sanırım. Hatayı almam mantıksız geldi çünkü bildiğim kadarıyla işlemci zaten ARM v8a. Bu arada işlemci gerçek H313, internette sahte olanları var mış ama bizzat açıp baktım. Bu hatayı nasıl geçebilirim?

Android 9.0 Pie.
Uygulama: Minecraft.

bu paket cihazınızın CPU'suyla uyumlu yerel kod içermiyor.​

ARM V7 APK ile deneyin.