Almak istediğiniz araba nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oğuz sasi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 330
  • Etiketler Etiketler
    araba nedir
A5 Sportback - E320CDI alıp zirvede bitirmek istiyorum araba işini, nasip kısmet.
Öbür türlü bir Kimera Evo 38 akar.

Paranın kaynağı araştırılsın.

Paranın kaynağı araştırılsın.
Hocam arkadaşın anne tarafı Almanya'da çalışıp biriktirip buraya gelmiş, baba tarafı da yaşadıkları şehrin köklü, varlıklı ailelerinden. Bazıları şanslı doğuyor yapacak bir şey yok

Yeni her zaman iyidir hocam, dile kolay 10 yaşında araba. O yaştakilere kayacak olsam direkt Merco çekerim açıkçası

Hocam arkadaşın anne tarafı Almanya'da çalışıp biriktirip buraya gelmiş, baba tarafı da yaşadıkları şehrin köklü, varlıklı ailelerinden. Bazıları şanslı doğuyor yapacak bir şey yok
Vay he Almanya he? İstanbuldan dışarı çıkamadım daha hayırlısı.

Yeni her zaman iyidir hocam, dile kolay 10 yaşında araba. O yaştakilere kayacak olsam direkt Merco çekerim açıkçası
Vallahi hocam içindeyken hiç öyle gelmiyor 136HP 320N torklu 4x4, tüm güvenlik önlemleri de var, çok hoşuma gitmişti Uçak gibi kalkıyor zaten gaza oturunca

Vay he Almanya he? İstanbuldan dışarı çıkamadım daha hayırlısı.
Çıkmanızı tavsiye ederim. Ben en fazla 1 yıl dayandım, sonra köyüme döndüm denebilir. 7-8 şehir gördüm, 5 tanesinde uzun uzadıya yaşadım ama ben böyle bunaldığımı hatırlamıyorum

Tesla ama sedan olsun.
Garson beye iletin hemen getirsin. Şaka bir yana onlar da güzel.

Çıkmanızı tavsiye ederim. Ben en fazla 1 yıl dayandım, sonra köyüme döndüm denebilir. 7-8 şehir gördüm, 5 tanesinde uzun uzadıya yaşadım ama ben böyle bunaldığımı hatırlamıyorum
Nerde insan varsa orda sıkıntı olur ya. 15 MİLYON olunca daha çok oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…