Hocam arkadaşta 2024 modeli var da gerçekten çok güzel araba. Ama o fiyatlarda ben şahsen 2016 Tucson alırdım daha konforlu ve daha performanslı. Bahsettiğim arkadaşta ikisi de var, art arda deneyimledim de fiyatlarının yakın olduğunu görünce çok şaşırmıştım 😂
Paranın kaynağı araştırılsın.

Hocam arkadaşta 2024 modeli var da gerçekten çok güzel araba. Ama o fiyatlarda ben şahsen 2016 Tucson alırdım daha konforlu ve daha performanslı. Bahsettiğim arkadaşta ikisi de var, art arda deneyimledim de fiyatlarının yakın olduğunu görünce çok şaşırmıştım 😂
Yeni her zaman iyidir hocam, dile kolay 10 yaşında araba. O yaştakilere kayacak olsam direkt Merco çekerim açıkçası :D

Hocam arkadaşın anne tarafı Almanya'da çalışıp biriktirip buraya gelmiş, baba tarafı da yaşadıkları şehrin köklü, varlıklı ailelerinden. Bazıları şanslı doğuyor yapacak bir şey yok 😂
Vay he Almanya he? İstanbuldan dışarı çıkamadım daha hayırlısı.

Yeni her zaman iyidir hocam, dile kolay 10 yaşında araba. O yaştakilere kayacak olsam direkt Merco çekerim açıkçası :D
Vallahi hocam içindeyken hiç öyle gelmiyor 😂136HP 320N torklu 4x4, tüm güvenlik önlemleri de var, çok hoşuma gitmişti 😂 Uçak gibi kalkıyor zaten gaza oturunca 😂

Garson beye iletin hemen getirsin. Şaka bir yana onlar da güzel.

Çıkmanızı tavsiye ederim. Ben en fazla 1 yıl dayandım, sonra köyüme döndüm denebilir. 7-8 şehir gördüm, 5 tanesinde uzun uzadıya yaşadım ama ben böyle bunaldığımı hatırlamıyorum 😂
Nerde insan varsa orda sıkıntı olur ya. 15 MİLYON olunca daha çok oluyo