Babamın eski arabaları şuan elimizde olsa zengindim ya. Tek bildiğim chevrolet impala 1960 vardı 3 4 tane daha eski araçlarımız vardı.

Yanlış zaman, Doğru arabalar.

Ferrari 488 :D Mümkün mü, değil. Tesla Model Y olabilir, Türkiyedeki tek model zaten. Audi A7 çok güzel o da pek mümkün değil :D

Bir de Trek Madone olursa güzel olur, Lidl Trek rengi veya Tour de France Edition.

Ferrari 488 :D Mümkün mü, değil. Tesla Model Y olabilir, Türkiyedeki tek model zaten. Audi A7 çok güzel o da pek mümkün değil :D

Bir de Trek Madone olursa güzel olur, Lidl Trek rengi veya Tour de France Edition.

Elimiz de bunlar kaldı hocam. Şaka bir yana çok güzel sesleri var ya. Birine otobüs çarpıyordu az kalsın ilk fotodakine :D. Videolarını çekmiştim de sıkıntı olur belki diye koymadım buraya.

IMG_0848.webp

IMG_0732.webp

Elimiz de bunlar kaldı hocam. Şaka bir yana çok güzel sesleri var ya. Birine otobüs çarpıyordu az kalsın ilk fotodakine :D. Videolarını çekmiştim de sıkıntı olur belki diye koymadım buraya.

Eki Görüntüle 283556

Eki Görüntüle 283557
430 ve 458 sanırım. 430'dan emin değilim de 458 kesin. Ben de canlı 488 görmüştüm, GTB ya da Spider idi. R35 de görmüştüm.
Ama mesajımda dediğim gibi, o Trek bana bu arabalar kadar heyecan veriyor.