Detaylar
Kim cevapladı?tearsbeforecrying
Yetkin
Almanya'ya gidip denemediğim tek yemek olabilir, yolum düşerse denerim hocam teşekkürler konu için.
"Eisbein mit Sauerkraut" Almanların çok meşhur yemeklerinden biri. Bu da domuz. Denedin mi?
Schweinegulasch var.
Yeni nesil Almanların sevdiği yemekler: Döner, Börek, Kebab, Pizza, Spaghetti Bolognese. Almanların yaşantılarına özenenlere duyurulur.
Bu güzel değil şahsen ve ben Türk'üm ve sadece Türk yemekleri yerim. Sizin gibi türklükten uzaklaşmiş insanlarda kafirlerin yemeğini yer.
Son düzenleme:
Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
Bu güzel değil şahsem ve ben Türk'üm ve sadece Türk yemekleri yerim. Sizin gibi türklükten uzaklaşmiş insanlarda kafirlerin yemediği yer.
Alakası bile yok. Bu kadar cahil olunmaz dostum. Dün şeriati savunuyordun bugün kafir kafir diye boş boş konuşuyorsun.
tearsbeforecrying
Yetkin
Bu güzel değil şahsen ve ben Türk'üm ve sadece Türk yemekleri yerim. Sizin gibi türklükten uzaklaşmiş insanlarda kafirlerin yemeğini yer.
Yemekler denenebilir, fakat bir insan her yemeği denemek zorunda değil. Ben şahsen yıllarca Almanya'da yaşadım ve onların yemeklerini hiç merak etmedim ve hiç tatmadım/yemedim. Alman arkadaşım vardı ve o bizim yemekleri merak ederdi ve pişirirdi. Domuz eti ağızına sürmezdi.
Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
Yemekler denenebilir, fakat bir insan her yemeği denemek zorunda değil. Ben şahsen yıllarca Almanya'da yaşadım ve onların yemeklerini hiç merak etmedim ve hiç tatmadım/yemedim. alman arkadaşım vardı ve o bizim yemekleri merak ederdi ve pişirirdi. Domuz eti ağızına sürmezdi.
Boş vermek en iyisi. Son mesajlarına bakarsan troll olduğu belli
Hatırlamıyorum hocam."Eisbein mit Sauerkraut" Almanların çok meşhur yemeklerinden biri. Bu da domuz. Denedin mi?
tearsbeforecrying
Yetkin
Konu boş. Çin yemekleri de güzelmiş. Özellikle:
tr.wikipedia.org
Belki KS Currywurst'unu bu et türü ile denemiştir. Kim bilir.
Köpek eti - Vikipedi
Belki KS Currywurst'unu bu et türü ile denemiştir. Kim bilir.
Yeni konular
-
Alys Gold | R5 7500F & RX 9070 XT sistem özelleştirilip alınır mı?
- Niccolo Machiavelli
-
-
-
-
Wraith Esports Firmasından alışveriş yapar mısınız?
- Telefonunu Çıkra
-
-
-