Almanya'ya gidip denemediğim tek yemek olabilir, yolum düşerse denerim hocam teşekkürler konu için.

"Eisbein mit Sauerkraut" Almanların çok meşhur yemeklerinden biri. Bu da domuz. Denedin mi?
Schweinegulasch var.

Yeni nesil Almanların sevdiği yemekler: Döner, Börek, Kebab, Pizza, Spaghetti Bolognese. Almanların yaşantılarına özenenlere duyurulur.

Bu güzel değil şahsen ve ben Türk'üm ve sadece Türk yemekleri yerim. Sizin gibi türklükten uzaklaşmiş insanlarda kafirlerin yemeğini yer.

Son düzenleme:
Bu güzel değil şahsem ve ben Türk'üm ve sadece Türk yemekleri yerim. Sizin gibi türklükten uzaklaşmiş insanlarda kafirlerin yemediği yer.

Alakası bile yok. Bu kadar cahil olunmaz dostum. Dün şeriati savunuyordun bugün kafir kafir diye boş boş konuşuyorsun. :rofl:

Bu güzel değil şahsen ve ben Türk'üm ve sadece Türk yemekleri yerim. Sizin gibi türklükten uzaklaşmiş insanlarda kafirlerin yemeğini yer.

Yemekler denenebilir, fakat bir insan her yemeği denemek zorunda değil. Ben şahsen yıllarca Almanya'da yaşadım ve onların yemeklerini hiç merak etmedim ve hiç tatmadım/yemedim. Alman arkadaşım vardı ve o bizim yemekleri merak ederdi ve pişirirdi. Domuz eti ağızına sürmezdi.

Yemekler denenebilir, fakat bir insan her yemeği denemek zorunda değil. Ben şahsen yıllarca Almanya'da yaşadım ve onların yemeklerini hiç merak etmedim ve hiç tatmadım/yemedim. alman arkadaşım vardı ve o bizim yemekleri merak ederdi ve pişirirdi. Domuz eti ağızına sürmezdi.

Boş vermek en iyisi. Son mesajlarına bakarsan troll olduğu belli :D