Uzun zamandır kola içmiyorum. Hangi kolayı içsem hoşuma gider muhtemelen. Ama genel olarak favorim Pepsi'dir. Onu içince anılarım canlanıyor. Arar buluruz izini...
Detaylar
Kim cevapladı?Max Caulfield
Üstün
Ben zaten 2 yıldır kola içmiyorum 
Sadece gazoz içiyordum, onu da 2 ay önce bıraktım. Asitli içecekleri genel olarak tavsiye etmiyorum. Vücuda epey zararları var.
Bu yüzden sadece Pepsi olan kafelerde zaten su veya ayran içiyorum, o kadar.
Sadece gazoz içiyordum, onu da 2 ay önce bıraktım. Asitli içecekleri genel olarak tavsiye etmiyorum. Vücuda epey zararları var.
Bu yüzden sadece Pepsi olan kafelerde zaten su veya ayran içiyorum, o kadar.
Loniss
Uzman
Sadece Pepsi değil, Coca-Cola da net şekilde çok daha kötü.
Hatta yerli markaların yaptığı kolalar bile daha kötü, özellikle son 3 yıldır hepsinde net biçimde bir kötüleşme var. Hepsinin tadı kolalı jelibona benziyor. Asit az, içindeki şeker şeker değil de Zero koladaki tadlandırıcı gibi. Şekerli su içiyor hissiyatı veriyor.
Hatta yerli markaların yaptığı kolalar bile daha kötü, özellikle son 3 yıldır hepsinde net biçimde bir kötüleşme var. Hepsinin tadı kolalı jelibona benziyor. Asit az, içindeki şeker şeker değil de Zero koladaki tadlandırıcı gibi. Şekerli su içiyor hissiyatı veriyor.
Farid
Uzman
Almanya'da da maalesef bir çok kez Coca-Cola ve Pepsi'de yaşadım bu durumu. Pepsi'nin şekeri az oluyor. Neredeyse Zero Sugar ile aynı (çok şeker sevmeyen için idealdir). İkisinin de gazı az oluyor. Geçen aldığım Cola tatlandırılmış ekşi su gibiydi. Kalite artık düşmeye başladı gazlı içeceklerde.
90 nesli iyi bilir. Eskiden kola içtiğimizde asitten burnumuz yanardı. Ultra lezzet alırdık kolalardan. Şimdi eskisi ile hiçbir alakası yok. Bütün kolalar çok kötü. Özellikle 2.5 litrelik kolalar leş gibi. 1 litrelik ve 330ml kolalar, 2.5 litrelik kolalara göre bir tık iyi oluyor sadece.
Blackraven
Üstün
Bence hala Pepsi daha tercih edilebilir durumda. Şekerli olduğunda Coca-Cola'da içiyorum ama şekersiz ürünlerde Pepsi rakipsiz gibi bir şey.
Amerika'da da mı böyle? Türkiye'de ki ile karşılaştırsan iyi olabilir.Yanlış hatırlamıyorsam eskiden bu kadar kötü değildi fakat şu anda gerçekten leş gibi bir tadı var. Sanki musluk suyundan kola yapmışlar gibi. Bunu kendi isteğiyle içmez kimse.
Yeni konular
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-