Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Huzur tartışılır ama çok güzel.
Geçen gün tatlı yapayım dedim muhallebiye kabartma tozu ekledim sonra pastanın kekinin son kullanma tarihinin geçtiği fark ettim, neyse ki kimse zehirlenmedi.

Ben hamburger, nugget, sucuklu veya salamlı yumurta yapabiliyorum:D. Kaşarlı da olabilir.

Tavayı iyi yağla az yağ ile olmuyor. Korkma ya da yeme yani:D. Bolca yağ koyduktan sonra birkaç dakika pişir rengi kahverengi olunca ye.

Ok sağ olun hocam.

Canım kardeşim bence sen yine de annen/baban eşliğinde yemek yapmayı öğren olur mu? Eline sağlık bu arada, aferin.

Sağ olun hocam ama maalesef ailem çoğu şeye izin vermediği için gizli yapmak zorundayım korkuyorlar kendimi yakarım diye.

Son düzenleme:
Sağ olun hocam ama maalesef ailem çoğu şeye izin vermediği için gizli yapmak zorundayım korkuyorlar kendimi yakarım diye.
Haklı bir korku, kızma onlara. Gizli gizli yaparken yanlış bir şey yaptığında düzeltememe ihtimalini de düşün her zaman. O yüzden elin alışana kadar yine sen tek başına yap ama yanında annen/baban seni izliyor olsun. Hem birlikte yemek yapmak keyifli bir aktivite hem bu sayede onlardan daha iyi öğrenmiş olursun hem de güvenli olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.