Jahrein Fan
Üstün
- Makaleler
- 4
Evet arkadaşlar yaşım 12, 13'e gireceğim ve artık kendi makarnamı kavurabiliyorum. Yaşıma göre kendimi geliştirdim bunu kutlamak için konu açtım.
Ben şu 32 kg seti aldım eğer spor yaparsan ve iyi bir vücut edinirsen özgüvenin de artar.Evet arkadaşlar yaşım 12, 13'e gireceğim ve artık kendi makarnamı kavurabiliyorum. Yaşıma göre kendimi geliştirdim bunu kutlamak için konu açtım.
Eki Görüntüle 80066
Eki Görüntüle 80067
Bu arada şaka bir yana eline sağlık dostum. Mutfak cidden bayağı huzur veren bir şeyKavururum ama şimdi değil çünkü aileme yakalandım kız aşklarını düşündüm ama tersine aferin dediler iyi kavurmuşum.
Huzur tartışılır ama çok güzel.Bu arada şaka bir yana eline sağlık dostum. Mutfak cidden bayağı huzur veren bir şey<3
Ya ben yemek yaparken huzur bulıuyorum kendimce. Hocam bir daha alırkende dikkat edin, öyle çok şey oluyor. Neyseki ciddi bir şey olmamış. Geçmiş olsun.Huzur tartışılır ama çok güzel.
Geçen gün tatlı yapayım dedim muhallebiye kabartma tozu ekledim sonra pastanın kekinin son kullanma tarihinin geçtiği fark ettim, neyseki kimse zehirlenmedi.