Yer
TR
Almanya'da yaşayan gurbetçi, her yıl Türkiye'deki plajlarda yerde sürekli çöp görmekten şikayet etti ve şu ifadeleri kullandı "Siz yere çöp atın biz temizleriz. Bunu Avrupa'da yapsalar hem ceza yerler hem de o pisliği ona temizletirler. Bu çöpleri yere atanlar vatan hainidir".

Ne düşünüyorsunuz?

Tatil için Türkiye'ye gelen gurbetçi: Bunu yapan vatan haini Tatil için Türkiye'ye gelen gurbetçi: Bunu yapan vatan haini

Son düzenleyen: Moderatör:
Haklı değil mi? Sonuçta ülke bizim. Ülkeyi kirletenler de kasıtlı olarak ülkeye zarar vermiş oluyor ve vatan haininden farksızlar. Ha, bunlar da medeni olduğundan vs. değil. Zamanında verilen cezalar çok iyi uygulandığı için alışmış bunlar. Bizim ülkemizde adamakıllı uygulayan tek kişi Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dır. Her şehire yayılmasını isterim bunun.

Haklı değil mi? Sonuçta ülke bizim. Ülkeyi kirletenler de kasıtlı olarak ülkeye zarar vermiş oluyor ve vatan haininden farksızlar. Ha, bunlar da medeni olduğundan vs. değil. Zamanında verilen cezalar çok iyi uygulandığı için alışmış bunlar. Bizim ülkemizde adamakıllı uygulayan tek kişi Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dır. Her şehire yayılmasını isterim bunun.
Evet haklı hocam. Ben yere çöp atmayı bırakın çöpleri bile topluyorum. Koskoca mahalleyi 5'li grup olarak temizledik. 3 gün sonra eskisi gibi oldu. Yeni yasa çıkıp uygulanmadığı sürece bu çözülmez. Yere çöp atanlar vatan hainlerinden farkı yoktur.

@Atamızın İzinden, bir de herkes evinin önünü süpürse zaten çöp kalmaz. İnsanın evinin önü de kendi evi gibidir. Süpürürken kesinlikle gocunmamalı. Eve girerken apartmanın önünde gördüğüm çöpleri alıp çöpe atıyorum. Şu ana kadar benden bir şey eksilmedi. Almanya, Avrupa ülkeleri gibi dediğimiz ülkelerde, kanunlar zamanında çok iyi uygulandığı için kimse kanunu ihlal etmeye cesaret edemiyor.

Bırakın çöp atmayı, ülke ekonomisi için geri dönüşümün desteklenmesi gerekmektedir. Biz o aşamaya bile gelemedik.

Belediyelerin temizlik hizmetleri çalışmasa eğer durumun ne kadar vahim olduğunu görürdünüz. Durumu anlamak için, kurulan semt pazarlarını toplanma saatlerinde ziyaret etmeyi deneyin. Böyle bir çöp yığınını başka yerde göremezsiniz.

Doğaya çıksanız bile göreceğiniz tek manzara, ÇÖP.

Alman Turist sonuna kadar haklı yere çöp atan terbiye, ahlak görmemiş mahlukatlar vatan hainidir, alman turist Türk olmamasına rağmen Türkiye'yi düşünmesi beni sevindirdi.

Alman Turist sonuna kadar haklı yere çöp atan terbiye, ahlak görmemiş mahlukatlar vatan hainidir, alman turist Türk olmamasına rağmen Türkiye'yi düşünmesi beni sevindirdi.
O çöp atanlar vatan haini bir orangutan'dır. Vatanımızı ne hale soktular pakistan gibi heryer 😞