Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 4 Şubat 2024
- Makaleler
- 7
Bizim burada "suri bum" veya "tamam en son sen git" dememizle aynı gibi sanki. Bilemedim. Herkesin hassasiyeti farklı. Genç olduklarını da unutmamak lazım.
Ayrıca böyle ortamlara kasıntı veya ciddiye alacak insanlar giremez. Kimse birbirini tanımaz ama birlikte dans ederler. Sabah olunca da herkes evine gider. %99'u uyuşturucu kullanıyor zaten. Eğlenmek için oradalar. Ciddi ciddi ırkçılık değildir yani bence.
Ayrıca böyle ortamlara kasıntı veya ciddiye alacak insanlar giremez. Kimse birbirini tanımaz ama birlikte dans ederler. Sabah olunca da herkes evine gider. %99'u uyuşturucu kullanıyor zaten. Eğlenmek için oradalar. Ciddi ciddi ırkçılık değildir yani bence.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu videodaki gençlerin "yabancılar ülkesine" dediğinden eminiz değil mi? Almanca bilgim hiç yok, bilen aydınlatırsa hoş olur.
Tweet'in altındaki bir konuşmanın ekran görüntüsünü paylaşıyorum:
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Bu videodaki gençlerin "yabancılar ülkesine" dediğinden eminiz değil mi? Almanca bilgim hiç yok, bilen aydınlatırsa hoş olur.
Andar Han
Üstün
- Makaleler
- 4
@brkdnmz Tweeter olmadığı için yorumlara bakamıyorum ama sağolun, doğrulayıcı bir başka link de buldum;
www.hessenschau.de
Belki gerçekten rahatsızlardır ya da aldıkları zihin bulandırıciların ve toplumun gazıyla ifade etmişlerdir. Lakin içerisi ya da dışarisından çok, kanuna uyan uymayan ayrımı yapılsaymıs daha iyi olur muş.
„Ausländer raus" Nazi-Gegröle in Disco
DAS THEMA ist ein Format der hessenschau auf YouTube. Von Montag bis Freitag gibt es bei uns jeden Abend einen Clip zu einem Thema, über das gerade gesprochen wird. Immer aktuell bereiten wir DAS THEMA auf – mit unterschiedlichen Perspektiven, Ideen und Hintergründen.
Belki gerçekten rahatsızlardır ya da aldıkları zihin bulandırıciların ve toplumun gazıyla ifade etmişlerdir. Lakin içerisi ya da dışarisından çok, kanuna uyan uymayan ayrımı yapılsaymıs daha iyi olur muş.
Adamlar haklı. İlk olarak Almancı Türkler gitsin. Onlar o ülkenin çok ekmeğini yedi. Ve sonra burada hava atıyorlar ve Türkiye süper diyorlar.
Yeni konular
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar
-
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı