Optimus Prime

Çalışkan
Almanya'da dedem var ve ona RTX 5070 Ti, ASUS ROG STRIX B650E-WI-Fi, AMD Ryzen 7 7800X3D ve ASUS ROG STRIX 800 Watt güç kaynağı aldırmayı planlıyorum.

Havalimanında sorun çıkartırlar mı, kutulu veya kutusuz getirirsek sorun çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Almanya'da dedem var ve ona RTX 5070 Ti, ASUS ROG STRIX B650E-WI-Fi, AMD Ryzen 7 7800X3D ve ASUS ROG STRIX 800 Watt güç kaynağı aldırmayı planlıyorum.

Havalimanında sorun çıkartırlar mı, kutulu veya kutusuz getirirsek sorun çıkar mı?

Yaklaşık 15 gün önce anakart getirdim. Bir şey olmadı. Tabii o kadar değeri fazla eşyaya bir şey derler mi bilemiyorum.

Son düzenleme:
Hocam o sorun değil adam 5-6 yıl kalmışlığı var, almancası da çok iyi, ona ben linkleri attım sadece gidecek gösterecek alacak. Ve orada amcam da var anlamazsa yardımcı olur. Yani tek sıkıntı havalimanı.

Sıkıntı olmaz yalnız vergi iadesi muhabbetine girmeden parça almanın avantajlı olacağını düşünmüyorum. En azından Amazon İtalya'da direkt mail atarak vergi iadesi alınabiliyor diye biliyorum aynı olayın Almanya için olup olmadığını araştırın. Eğer var ise kolaylıkla %18 vergi iadesini alırsınız ve ekstra ucuza gelir.

Almanya'da dedem var ve ona RTX 5070 Ti, ASUS ROG STRIX B650E-WI-Fi, AMD Ryzen 7 7800X3D ve ASUS ROG STRIX 800 watt güç kaynağı aldırmayı planlıyorum.

Bir problem yapmazlar.
Her sene benim bacanaka Almanya'dan ürün getirim ve bir problem olmadı.