Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CyHaN_Atalay

Uzman
Abime Rematch oynattırayım derken klavyemdeki Windows tuşu çalışmamaya başladı ve Alt Gr ile Sol Alt'a bastığımda artık Windows arama çubuğu açılıyor. Birde bununla birlikte de Alt + Tab bastığımda da çok farklı bir arayüz karşılıyor. SS olarak atıyorum o arayüzü. Acaba bunu nasıl eski haline getirebilirim?

Klavyem: Gamepower Eva 7

Screenshot_71.webp

FN tuşu çalışmıyor.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu arayüz normalde Win+Tab yapılınca açılır. Herhalde bir şekilde tuşların yerini değiştirdiniz.
Hocam zaten tuşların yeri değişti de nasıl eski haline döndüreceğimi bulamamıştım lakin sorunu kendim çözebildim. Klavyem Gamepower Eva 7 ve sırasıyla 1, 2, 3 tuşlarında; IOS, MAC, Windows modları yer alıyormuş. Ben "FN" + "3" tuşlarına bastığımda eski haline döndü.
Bu arayüz normalde Win+Tab yapılınca açılır. Herhalde bir şekilde tuşların yerini değiştirdiniz.
Hocam zaten tuşların yeri değişti de nasıl eski haline döndüreceğimi bulamamıştım lakin sorunu kendim çözebildim. Klavyem Gamepower Eva 7 ve sırasıyla 1, 2, 3 tuşlarında; IOS, MAC, Windows modları yer alıyormuş. Ben "FN" + "3" tuşlarına bastığımda eski haline döndü.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-08-08 saat 00.22.52_c9055083.webp
    WhatsApp Görsel 2025-08-08 saat 00.22.52_c9055083.webp
    396,6 KB · Görüntüleme: 47
Çözüm