İndirme olmasa bile çıkıyor. Örnek resim atayım.
Eki Görüntüle 144228
Her zaman mı yaşanıyor?

Uygulamayı güncellemeyi deneyin. Bazen otomatik çalışmıyor. Sonra sistemi yeniden başlatın.

2025-04-28_00-14.webp

Yine gözükürse BC Uninstaller ile kaldırıp tekrar yükleyin.

O simge "indir" düğmesinden dolayı oluyor ayarlardan indir düğmesinin gözükmesini kapatabilirsin. Alternatif olarak XDM kullanabilirsin.

O simge "indir" düğmesinden dolayı oluyor ayarlardan indir düğmesinin gözükmesini kapatabilirsin. Alternatif olarak XDM kullanabilirsin.
Zaten kapattığını belirtmişti. İlginç bir şekilde geçmemiş.
Edit: Bildirim alanı simgesini kapatmıştı, karıştırmışım.

Bende de oluyordu. Kendiliğinden düzeldi. Düzelene kadar şöyle bir taktik geliştirmiştim:

Sistem tepsisindeki Internet Download Manager simgesine iki kere tıklayarak programı açıp çarpı işaretiyle pencereyi kapatarak tekrar sistem tepsisine gönderiyordum. Böylece Alt + Tab yaparken Internet Download Manager gözükmüyordu. Bu işlemi bilgisayar her açıldığında yapıyordum.

Bende de oluyordu. Kendiliğinden düzeldi. Düzelene kadar şöyle bir taktik geliştirmiştim:

Sistem tepsisindeki Internet Download Manager simgesine iki kere tıklayarak programı açıp çarpı işaretiyle pencereyi kapatarak tekrar sistem tepsisine gönderiyordum. Böylece alt + Tab yaparken Internet Download Manager gözükmüyordu. Bu işlemi bilgisayar her açıldığında yapıyordum.

Bende bu çözümü kullanıyorum da bir yerden sonra sinir bozuyor.