KS KS Öküz Uzman Katılım 7 Mayıs 2025 Mesajlar 769 Çözümler 1 Beğeniler 418 2 Mart 2026 #11 Blackraven dedi: Bir borcu ₺'ye çevirme imkanı varsa onu yapmak her zaman kazandırır. Bence kredi çekip borcunuzu ödeyin. Genişletmek için tıkla... Krediyi çekerim ekonomi düzelir diye korkuyorum bunca yıl düzelmedi ben kredi çekerim öyle düzelir. Bendeki şans o.
Blackraven dedi: Bir borcu ₺'ye çevirme imkanı varsa onu yapmak her zaman kazandırır. Bence kredi çekip borcunuzu ödeyin. Genişletmek için tıkla... Krediyi çekerim ekonomi düzelir diye korkuyorum bunca yıl düzelmedi ben kredi çekerim öyle düzelir. Bendeki şans o.
Blackraven Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 4.968 Çözümler 16 Beğeniler 8.229 Yer Diego Armando Maradona Stadyumu 23 Mart 2026 #12 Öküz dedi: Krediyi çekerim ekonomi düzelir diye korkuyorum bunca yıl düzelmedi ben kredi çekerim öyle düzelir. Bendeki şans o. Genişletmek için tıkla... En azından ödeyeceğin belli olur. Yarın öbür gün borcun olan kişi altınını erken isterse onunla kötü olursun. Bir an önce ödeyip kurtulmak bence mantıklı.
Öküz dedi: Krediyi çekerim ekonomi düzelir diye korkuyorum bunca yıl düzelmedi ben kredi çekerim öyle düzelir. Bendeki şans o. Genişletmek için tıkla... En azından ödeyeceğin belli olur. Yarın öbür gün borcun olan kişi altınını erken isterse onunla kötü olursun. Bir an önce ödeyip kurtulmak bence mantıklı.