Normalde altını hep fiziksel olarak saklıyordum ama deprem olayları ve altıncıların kafalarına göre fahiş fiyatlar çıkartması hoşuma gitmiyor. Akbank'ta altın hesabıma yatırsam ne kadar güvenli olur ve normal altın gibi çıkar mi?
Detaylar
Kim cevapladı?ramazandeveli
Yetkin
Fizikseli tek geçerim.
Hakanss
Becerikli
Normalde altını hep fiziksel olarak saklıyordum ama deprem olayları ve altıncıların kafalarına göre fahiş fiyatlar çıkartması hoşuma gitmiyor. Akbank'ta altın hesabıma yatırsam ne kadar güvenli olur ve normal altın gibi çıkar mi?
3-4 yerden fiyat al fiziksel olduğu zaman senin elinde oluyor. Deprem/hırsızlık gibi durumlara karşı savunmasız. Banka örneğinde alırken alırken en yüksek kürdan satarken en düşük kurdan satıyor yani arada ciddi bir makas var.
Bankada altın saklarsan dehşet derecede komisyon ödersin, en iyisi fiziksel.
Güvenliğini sağladığın sürece kesinlikle fiziksel.
Cevaplarınız için teşekkür ederim o zaman fiziksel olarak kalsin dijital yapmayayım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yıllardır kuyum sektöründe çalışan biri olarak fiziksel altın alma işini öneririm aksi halde ciddi miktarlarda makas farkı ödersiniz.Normalde altını hep fiziksel olarak saklıyordum ama deprem olayları ve altıncıların kafalarına göre fahiş fiyatlar çıkartması hoşuma gitmiyor. Akbank'ta altın hesabıma yatırsam ne kadar güvenli olur ve normal altın gibi çıkar mi?
Yıllardır kuyum sektöründe çalışan biri olarak fiziksel altın alma işini öneririm aksi halde ciddi miktarlarda makas farkı ödersiniz.
Mesela bazı kuyumcular 200 TL aliyorken bazilari niye 400TL kesiyor.
Blackraven
Üstün
Hemen mahallendeki altıncıya git ve ona emanet et hem de kar payı elde edersin... Şaka şaka sakın yapma bunu. Kesinlikle yastık altı. Bankalar hem masraflı hem yarın öbür gün komik bıyıklı bir bakan çıkıp "bankalardaki altınlara X komisyonu koyduk, satışa Y gram sınırı" koyduk derse zortlarsınız.
Hakanss
Becerikli
Mesela bazı kuyumcular 200 TL aliyorken bazilari niye 400TL kesiyor.
24 ayar gram altından şaşma minimum makası orada ödüyorsun düğün vs içinse 22 ayar mantıklı duruyor.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-