Zarar devasa boyuta ulaştı. Ons 4500 doların altına demir attı. Gram 6400'e kadar düştü, tepetaklak gitmeye de devam ediyor. Bir daha ons altının 5000 seviyelerine gelmesi hayal gibi duruyor. Gittikçe de düşecek ve 3800 dolar civarlarında uzun süre duracak gibi ons.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Altın yüzünden liq olup zor duruma düşecek ilk nesile doğru gidiyor durum. Kafam davul gibi bir haftadır. Al unut olayını da bitirdiler. Tüm her şey mahvoldu.

Keşke ölseydim altin alacagima.

Sakin olma zamanı. Ekrana bakma. Ben şahsen sevindim altın borcu olan bu düşüşlerin dibini değerlendirmeli bende. Dünyada her gün yeni bir kriz çıkıyor altının düşmesi sadece kağıt piyasasında geçerli. Şu anki düşük gram fiyatının sebebi bankalar kuyumcular kapalı makas yüksek. İş bankasında 850 TL 1gr başına makas vardı. Sakin ol ve buralardan nasıl yukarılara fırladığını izle. Çok sıkıntı yapıyorsan ve uykun kaçıyorsa huzur kalmıyorsa, kazanç sağladığın an çık ve para piyasası fonlarına faize falan geç kanka. Enflasyona karşı uzun vadede %20+ paran değer kaybeder ama garanti bir getiri elde etmiş olursun. Yatırım tavsiyesi değildir.

Hiç sorma benimkisi 138K'dan 119K'ya düştü. Hala bir ümit var. Ümidini kaybetme.

Zarar devasa boyuta ulaştı. Ons 4500 doların altına demir attı. Gram 6400'e kadar düştü, tepetaklak gitmeye de devam ediyor. Bir daha ons altının 5000 seviyelerine gelmesi hayal gibi duruyor. Gittikçe de düşecek ve 3800 dolar civarlarında uzun süre duracak gibi ons.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Altın yüzünden liq olup zor duruma düşecek ilk nesile doğru gidiyor durum. Kafam davul gibi bir haftadır. Al unut olayını da bitirdiler. Tüm her şey mahvoldu.

Keşke ölseydim altin alacagima.
Bayağı bir var şu anda benim de zararım var; hem gümüş hem altın olarak.
Umrumda bile değil ama düştüğü için pazartesi yeniden alacağım.