Proje çizildiyse geri kalan süre keyfiye.
Müdürlüğe gidin baktınız işi yokuşa sürüyorlar, söyleyin sizi kamu denetçiliği kurumuna şikayet edeceğim deyin. Tabi eğer yaşadığınız yerde imar varsa. Veyahut evvelden birisi o eve DSL altyapısı çektirdiyse.
Bölgemdeki TT müdürün iyi biri olmadığını biliyorum, yokuşa süreceklerdir kesinlikle.

Bölgedeki bir ISS firmasının yaşadığı olay:

1727381322866.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bölgemdeki TT müdürün iyi biri olmadığını biliyorum, yokuşa süreceklerdir kesinlikle.

Bölgedeki bir ISS firmasının yaşadığı olay:

Eki Görüntüle 86256

Kamu denetçiliği kurumuna şikayet et uğraşsın dursunlar.
Mesela benim olduğum yere normalde altyapı yoktu. Dedem yıllar evvel bir telefon bağlattırmış oradan kalma bir altyapı gözüküyordu. Kablo falan yoktu. Gittik başvurduk zarureten internet çektiler çünkü veritabanında altyapı var diye işlenmiş. Ama en kalitesizinden ADSL verdiler. Sonra fiber için 4 defa müdürlüğe gittim. İşi yokuşa sürdüler.
Sonra kamu denetçiliği kurumuna şikayet ettim fiber için.
Şikayet dilekçesinin bir örneğini fiber saha amirine gösterdim. 12. aya kadar fiber getireceğine söz verdi.
Anlayacağın bunlar tatlı dilden anlamazlar.

Kamu denetçiliği kurumuna şikayet et uğraşsın dursunlar.
Mesela benim olduğum yere normalde altyapı yoktu. Dedem yıllar evvel bir telefon bağlattırmış oradan kalma bir altyapı gözüküyordu. Kablo falan yoktu. Gittik başvurduk zarureten internet çektiler çünkü veritabanında altyapı var diye işlenmiş. Ama en kalitesizinden ADSL verdiler. Sonra fiber için 4 defa müdürlüğe gittim. İşi yokuşa sürdüler.
Sonra kamu denetçiliği kurumuna şikayet ettim fiber için.
Şikayet dilekçesinin bir örneğini fiber saha amirine gösterdim. 12. aya kadar fiber getireceğine söz verdi.
Anlayacağın bunlar tatlı dilden anlamazlar.

İnternet başvurusunu TT üzerinden mi yaptınız yoksa farklı firmadan mı başvuru yaptınız?

Kamu Denetçiliği Kurumuna boşuna şikâyet etmeyiniz. Kamu Denetçiliği Kurumu, kamu kurumlarını şikâyet üzerine denetler ama kararları bağlayıcı değildir. Yani şikâyet edilen kamu kurumu, bu kararı uygulamak zorunda değildir. Ayriyeten Türk Telekom, hisselerinin tamamı devlete veya Türkiye Varlık Fonuna ait olmadığından kamu kurumu değildir. Bu durumda Kamu Denetçiliği Kurumunun yapabileceği tek şey başvurunuzu Türk Telekom'a göndermektir.