GhostRileyy

Uzman
Arkadaşlar normalde 16 Mbps hız çıkıyordu altyapı sorgularında. Yaklaşık 2 hafta olacak Millenicom için başvuru yapmıştım fakat gelen SMS'de ekiplerimizin çalışması devam etmektedir bildirimi geliyor. Ben de çok uzun zaman olduğu için iptal etmeyi düşündüm. Bu sırada tekrardan altyapı sorgusu yaparken, tüm sorgularda altyapı bulunamadı vesaire uyarıları geliyordu. Şu an ne yapabilirim? Amacım oyun oynamak. Evde halihazırda bir Türk Telekom modemi var ancak çok fazla cihaz bağlı. Oyun oynamayı bırakın, film izlemek bile deli ediyor. Bu Wi-Fi'ya sadece ben bağlanacağım. Öncelikli amacım oyunları çok düşük pinglerde oynamak.

Köyde düşük ping sağlamak zor. Onun haricinde birkaç hane ile ortak bir altyapı talebinde bulunursanız köyünüze gelen portları yeniler ve çoğaltırlar.

Superbox gibi alternatifleri deneyebilirsiniz ancak ne kadar sağlıklı bilemem. (Ping yapar) Onun dışında direkt uydudan gelen internet var ancak ping konusunda asla tatmin etmez. Yapabileceğiniz en iyi şey, mevcut router'ınıza kablo ile bağlanmak.

Yerel firmalar varsa onlar kablosuz olarak anten ile sağlayabiliyor onlara baktınız mı? Kablolu altyapı olmadığı için düşük ping beklentin olmasın.

Arkadaşlar aslında şöyle bir şey var; Bazen geceleri kimse interneti kullanmıyorken CS2 vesaire girdiğimde ping hiç çıkmıyordu. Mobil tarafında Standoff 2 oyunununda da hiç dalgalanma olmuyordu. Başka bir modem çözüm olur mu ki?

Superbox gibi alternatifleri deneyebilirsiniz ancak ne kadar sağlıklı bilemem. (Ping yapar) Onun dışında direkt uydudan gelen internet var ancak ping konusunda asla tatmin etmez. Yapabileceğiniz en iyi şey, mevcut router'ınıza kablo ile bağlanmak.
Superbox'a baktım. Fiyatlar Maşallah kısmında. İyi çekeceğini bilsem hemen alacağım inanın ki :D

Arkadaşlar aslında şöyle bir şey var; Bazen geceleri kimse interneti kullanmıyorken CS2 vesaire girdiğimde ping hiç çıkmıyordu. Mobil tarafında Standoff 2 oyunununda da hiç dalgalanma olmuyordu. Başka bir modem çözüm olur mu ki?

Superbox'a baktım. Fiyatlar Maşallah kısmında. İyi çekeceğini bilsem hemen alacağım inanın ki :D

Köyde düşük ping sağlamak zor. Onun haricinde birkaç hane ile ortak bir altyapı talebinde bulunursanız köyünüze gelen portları yeniler ve çoğaltırlar.
Millenicom'un başvuru takip kısmında şöyle bir yazı var. İnternet bağlantınız için ilettiğiniz adreste saha ekiplerimiz tarafından altyapı kaynaklı sorun olduğu bilgisi verilmiştir diyor ve Başka bir modem varsa hizmet numarasını istiyor. Başvuru yapalı 13 gün olmuş. Bu süre boyunca altyapı iyileştirmesimi yapıyorlardır ki?

Millenicom'un başvuru takip kısmında şöyle bir yazı var. İnternet bağlantınız için ilettiğiniz adreste saha ekiplerimiz tarafından altyapı kaynaklı sorun olduğu bilgisi verilmiştir diyor ve Başka bir modem varsa hizmet numarasını istiyor. Başvuru yapalı 13 gün olmuş. Bu süre boyunca altyapı iyilşetirmemi yapıyorlardır ki?
Olabilir. Müşteri hizmetlerini arayıp detaylı bilgi alın.

O internetle oyuna girerken bir kişi bile telefonda video vs. izlese ping yapar. Başka ev veya komşu varsa, onların üzerine internet başvurusu yapıp kurulum sonrasında da kendi evine DSL kablosu ile çekmek en mantıklı çözüm bence.

O internetle oyuna girerken bir kişi bile telefonda video vs. izlese ping yapar. Başka ev veya komşu varsa, onların üzerine internet başvurusu yapıp kurulum sonrasında da kendi evine DSL kablosu ile çekmek en mantıklı çözüm bence.
Olabilir evet. Teşekkür ederim. En son tüm seçenekleri toplayıp ortak bir karara varıcam.